Bracelet en Magnetite auréolé  (BESTSELLER)

Bracelet en Magnetite auréolé (BESTSELLER)

Moqui - bracelet de Utah / USA

Moqui - bracelet de Utah / USA

"IBIZA - bracelet de pierres précieuses" La tendance des pierres précieuses de 2019 (plus de 10.000.

Selon 3 fabricants de bijoux la plus grande tendance des pierres précieuses aux Etats-Unis et en Europe! Plus de 11 pierres précieuses comme le jade, la fluorite, le cristal de roche, le quartz rose, la sodalite et bien plus encore. Livré mélangé.
Disponibilité : En stock
SKU
8014
  • Acheter 50 pour 7,99 € et économisez 11%
"IBIZA - bracelet de pierres précieuses" La tendance des pierres précieuses de 2019 (plus de 10.000. doit être acheté par multiple de 10

Prachtige items van Ibiza, ze zouden zo gekocht kunnen zijn op de lokale Hippie markt die op Ibiza dagelijks plaatsvind.  De mooie armbanden, tassen en sleutelhangers worden  gemaakt met een perfect gevoel voor mooie vrolijke en felle kleuren die je direct een zonnig humeur geven. De artiesten die deze voorwerpen maken zijn bijna allemaal afkomstig uit de hippie cultuur waar kleur en een grote invloed hadden en nog steeds hebben. De gebruikte materialen zijn allemaal natuurlijk en op een verantwoorde manier gekleurd. Vaak met natuurlijke kleurstoffen. Ibiza items brengen de zon in uw humeur en in uw huis. 

• Ibiza (Catalaans: Eivissa) is een Spaans eiland in de Middellandse Zee met een oppervlakte van 575 km². Het is één van de Pitiusen en maakt deel uit van de Balearen. De belangrijkste plaatsen zijn Ibiza Stad en Sant Antoni de Portmany. Ibiza is het meest westelijk gelegen eiland van de Balearen: Majorca en Minorca liggen oostelijker, en het kleinere Formentera ligt ten zuiden van Ibiza. 

• Hippiecultuur is een subcultuur onder jongeren in het midden van de jaren zestig. Als jeugdcultuur en tegencultuur is deze subcultuur populair onder tieners en twens. 'Hippies' worden gezien als de "makers" van deflowerpowerbeweging ).  Hippies dragen en droegen felgekleurde kleding en spijkerbroeken en zijn te herkennen aan de lange dracht van hun haar.

 
Happy Ibiza

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: