Bracelet hématite (BESTSELLER)

Bracelet hématite (BESTSELLER)

"IBIZA - bracelet de pierres précieuses" La tendance des pierres précieuses de 2019 (plus de 10.000.

Bracelet en Magnetite auréolé (BESTSELLER)

Titanium Aura est dans le top 10 des gemmes les plus vendues en 2018, et surtout le point de cristal et ce bracelet sont les deux top des ventes!
Disponibilité : En stock
SKU
8013
  • Acheter 25 pour 5,99 € et économisez 14%
  • Acheter 100 pour 4,99 € et économisez 29%
Bracelet en Magnetite auréolé (BESTSELLER) doit être acheté par multiple de 5

Betekenis van Aqua / titanium / engelen / zonne Aura Komt voort uit een speciaal proces, waarbij het oppervlakte van het kristal word bedekt met verstoven fijn poeder van puur goud onder hoge druk. Dit resulteert in een prachtig briljantachtige blauwe kleur met regenboog effecten. Dit gekleurde kristal is effectie bij de behandeling van met name de keel chakra. Maakt communiceren met je innerlijke waarheid mogelijk en laat je innerlijke emoties uiten.

Aqua aura kwarts (De steen van het universele licht) is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Aqua aura beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat aqua aura het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Aqua aura versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen.

 

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: