SALE 2021: Faisceaux de sauge 10-12cm & 25gram en en étui gratis! BESTSELLER!

SALE 2021: Faisceaux de sauge 10-12cm & 25gram en en étui gratis! BESTSELLER!

Etui avec 6 grands Faisceaux de sage (7 inch) - Prix très bas -

Etui avec 6 grands Faisceaux de sage (7 inch) - Prix très bas -

Sweet grass Californie (moisson fraiche novembre 2019) d' Orange County dans les USA

Odeur fraîche et aparte, que tu trouve au réservats Indiens! Ne pas un article fort, mais toujours bon pour 400-500 brins tressés par an!
Disponibilité : En stock
SKU
1530
  • Acheter 20 pour 4,99 € et économisez 9%
Sweet grass Californie (moisson fraiche novembre 2019) d' Orange County dans les USA doit être acheté par multiple de 3

In de Timmersgems webshop  verkopen wij kwalitatief hoogwaardige sweetgrass rechtstreeks van de Sioux reservaten in de VS sweetgrass is zeer belangrijk voor de Sioux en Cherokee stammen, de botanische naam is Hierochloë asperula odorata" In deze stammen, wordt de sweetgrass gevlochten zoals haar vlechten. Het kan worden verbrand door het einde aan te steken van of (zuiniger) door stukjes afgeknipt gras op houtskool in een vuurkorf of schelp te leggen. Gebruik goede houtskoop en geen houtskool tabletten. Sweetgrass wordt gebrand na een ceremonie met salie, blij met goede invloeden nadat de slechte zijn verdreven. Sweetgrass is zeldzaam tegenwoordig, en traditionele mensen proberen het laatste te beschermen. IK denk dat Cedar, dat niet wordt bedreigd, veilig kan worden gebruikt. Ook Piñon dennennaalden (vaker gebruikt door de Zuidwesterlijk Teneh, net als de Navajo en Apache evenals de Pueblo mensen en de Zuni) en copalhars (gebruikt door de Yaqui en in de oudheid door de Azteca en Maya) kunnen het zelfde effect hebben. De drie hier genoemd zijn beschikbaar door het zelf verzamelen of, in het geval van copalhars hars, bij een goede winkel als Timmersgems. Smudging (roken) moet zorgvuldig worden uitgevoerd, met eerbied, en in een houding met LIEFDE. Toon je respect en eer voor planten die ons zin gegeven voor onze genezing", en ze zullen hun liefde terug geven door goed voor ons te zijn en ons vrij te maken van ziekte en negatieve energie. Aloe Vera planten, zijn goed voor de zuivering (niet om te verbranden). Houd één of meer Aloe vera in potten in huis en u kunt ontspannen in het huis (moderne rassen zijn aalleen te houden in volledige schaduw buiten) in de biologische (houten of keramieke potten, nooit plastic of metaal). Onze sweetgras is van perfecte kwaliteit en brand lang met een fantastische natuurlijke geur. De beste maniet om sweetgrass te gebruiken is in een Ablaoonschelp.

HEILIGE CEDER ROOK BUNDEL (WAT EN HOE TE GEBRUIKEN) Ceder wordt gebrand tijdens een stil of luid gebed. De gebeden worden op de ceder rook meegevoerd naar de schepper. Ceder wordt ook met salie uitgespreid op de vloer van de zweethutten van sommige stammen. Door met brandende ceder te zwaaien reinigt men het huis gedurende een speciale huis zegening ceremonie in veel Noord West Indiaanse naties. In het Noord westen branden mensen Ceder voor reiniging, net als salie. Het verdrijft negatieve energie en brengt goede invloeden. De ziel van ceder wordt zeer oud en wijs geacht. Oude gevallen cederbomen worden geëerd met offers en gebeden.

ROOK BUNDEL (WAT EN HOE TE GEBRUIKEN) 
**Witte salie uit Californie wordt gebruikt in veel reinigings ceremonies in onder andere de oude Maya cultuur maar ook in de hedendaagse Sjamanen– Wicca– Engelen- en Indianen cultuur **Salie bundels dient u aan te steken boven een Paua/Abaloon schelp bedekt met zand, blaas voorzichtig tegen de brandende salie om rook te veroor-zaken. Als u klaar bent dan dooft U de bundel door deze in het zand te steken. Dit is ook de beste bewaarwijze, **De salie is 100% natuurlijke. Deze bundel is geoogst in een ecologische omgeving op respectvolle wijze. De planten worden niet beschadigd en niets wordt verspilt. Kinderen dienen deze bundel te gebruiken onder ouderlijk toezicht .

 
Smudging met witte salie.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: