Tectites de Massage

Tectites de Massage "Tasmanian devils" de Tasman

Sigma-maasager infrarouge

Sigma-maasager infrarouge

Sensus Magnus "Doigt Magique" Le seul vrai et original.

Appareil de massage beau avec de vrai Onyx de Brésil en boîte d'emballage de luxe.
Disponibilité : En stock
SKU
724
  • Acheter 10 pour 7,99 € et économisez 11%
  • Acheter 40 pour 6,99 € et économisez 22%
Sensus Magnus "Doigt Magique" Le seul vrai et original. doit être acheté par multiple de 5

De originele Sensus Magnus ® Magic Finger is een wellness-tool waarmee je ook optimaal kunt  genieten van een rustgevende, precieze energie massage zonder hulp

Klinkt dit bekend ? Het doet pijn , duwt , trekt of jeukt op een punt van het lichaam dat je niet kunnen bereiken of slechts in geringe mate met de handen kunt bereiken . Met de originele Sensus Magnus ® -Magic vinger , is er eindelijk een wellness- tool waarmee je  ook optimaal kunt genieten van een rustgevende , precieze energie massage zonder hulp . Dankzij het subtiele ergonomische ontwerp en de druk - stabiele constructie van de Magic Finger is het gebruik  zeer aangenaam en bruikbaar zonder inspanning heeft U een massage hulp met bijna magische resultaten. De hoogwaardige stimulator met houten handvat en met de hand gepolijst , geraffineerd gevormde basalt stenen hoofd behoort tot de speciale voel- gebruiksvoorwerpen. U wilt in het dagelijks leven niet meer zonder als U het gebruikt heeft..

Meridianen en stimulatie ( achtergrond inf
Vooral in de traditionele Chinese geneeskunde ( TCM ) , alsook in andere Aziatische culturen , wordt geschat dat we al duizenden jaren de krachten van acupressuur kennen.  de zogenaamde meridianen , dwz kanalen waarbij de vitale energie " Qi " stroomt , spelen  een centrale rol . De zachte stimulatie van de drukpunten heeft een positief effect op het lichaam en welzijn . Het praktische succes van dergelijke therapieën kunt U nu zelf ervaren.

Onyx is een mineraal en een variëteit van kwarts, meer nader bepaald een variant van chalcedoon. Onyxen zijn tweekleurige nesosilicaten, waarbij de kleuren als lagen of banden met elkaar verweven zijn. Onyx is verwant aan agaat, een vierkleurige kwartsvariant. Er zijn verschillende soorten onyxen, waarbij de basisnaam onyx normaal gesproken gebruikt wordt om een mineraal aan te duiden met witte en zwarte lagen. Daarnaast kennen we ook de sardonyx met witte en roodbruine (de kleur die sard genoemd wordt) lagen en carneool of carneoolonyx (vuurrode en witte lagen). Onyx wordt gevonden in Brazilië, Madagaskar, Mexico, Uruguay, de Verenigde Staten en Pakistan. In de oudheid werd karneool gedolven in Noord-Afrika als siersteen. In de keizertijd werden onyxen vooral gebruikt voor de vervaardiging van edelstenen; in de westelijke provincies werden regelmatig ringen met dergelijke stenen aangetroffen. In de laatromeinse tijd vinden we karneolparels ook in de oostelijke provincies. Boven de Alpen kwamen karneolen maar een enkele keer voor, zoals in Pfyn en Zwitserland. Verwijzingen naar de onyx komen op meerdere plekken in het Oude Testament van de bijbel voor, de eerste in Genesis 2, vers 12 Volgens rabbijn Bahya ben Asher betekent het woord "shoham" in exodus 28:20 onyx. Volgens hem was onyx ook de steen op de efod die stond voor de stam van Jozef. Daarnaast waren ook de schouders van de efod voorzien van twee van dergelijke "shoham"-stenen. De onyx heeft een esoterische geschiedenis die bijna zo lang is als zijn wereldlijke geschiedenis. In de middeleeuwen werd de onyx al gezien als "onheilssteen", een symbool van rouw en ellende. Andere bronnen vertellen dat het ook een helende steen was, met een positieve uitwerking op de huid, het haar en de nagels. Binnen de dierenriem wordt onyx in verband gebracht met de steenbok en met Saturnus. Onyx zou ook een heilzame invloed uitoefenen tegen misselijkheid, overgevoeligheid voor het weer en maag- en darmklachten.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: