Pointe de massage grande en cristal de roche 110 mm en boîte rouge de luxe .

Pointe de massage grande en cristal de roche 110 mm en boîte rouge de luxe .

Bracelets

Bracelets "Power-beads" = Bracelets Bouddha!

Quigong ou RSI "anti muisarm-kogelset" de Chine

Saviez-vous qu'en Autriche les sets de boules Quigong sont dans les listes des mutalités "Krankenkasse", comme le meilleur solution contre RSI!
Disponibilité : En stock
SKU
786
  • Acheter 10 pour 5,99 € et économisez 12%
  • Acheter 30 pour 5,50 € et économisez 19%
Quigong ou RSI "anti muisarm-kogelset" de Chine doit être acheté par multiple de 5

Qui-Gong of Baoding zwangerschaps kogels geven een ontspannen geluid naar uw baby weer en zorgen ervoor dat de baby vertrouwd raakt met muziek in een vroeg stadium van het leven, het mooie is dat de baby het geluid van de bolhanger na de geboorte zal herkennen. de hanger is verkrijgbaar in 10 uitvoeringen en ook in zilver kleur en zilver kleur hartvorm.  

De beste remedie tegen RSI blessures is de praktijk oefening met-qui gong  kogels, veel mensen ervaren een verbetering en doormiddel van dagelijkse oefening  op het werk kunt u RSI voorkomen  Gewoon een paar keer per dag voor slechts een paar minuten wanneer u een pauze van uw werk heeft te gebruiken, Ideaal voor ICT'ers en tennissers.

Qigong (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese leer, die men zich aanleert, om de lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren. Qigong-oefeningen zijn meestal opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen enige malen herhaalt, alvorens men naar een volgende beweging overstapt. Een Qigong-oefening kan ook statisch zijn, waarbij een staande of zittende houding langere tijd wordt aangehouden. Verder wordt de nadruk gelegd op ademhalingsoefeningen. Het herhaaldelijk bewegen en correct ademhalen wordt geacht de stroming van Qi (levensenergie) in het lichaam positief te beïnvloeden. Elk lichaamdeel (met de nadruk op interne organen) wordt geacht een zekere mate van Qi te hebben. De Qi in alle lichaamsdelen is, als ze gezond zijn, in balans. Door het uitvoeren van de Qigong-oefeningen poogt men deze balans te onderhouden of te herstellen. Aikman schreef dat in tegenstelling tot het Westen, waar velen van mening zijn dat qigong een subjectief, New Age-achtig concept is dat niet wetenschappelijk geverifieerd kan worden, een groot deel van China's wetenschappelijk establishment het bestaan van Qi heeft erkend. Gecontroleerde experimenten van de Chinese Academy of Sciences in de late jaren '70 en begin jaren '80 concludeerden dat Qi, wanneer uitgezonden door een Qigong-expert, "resulteert in feitelijk meetbare infrarood elektromagnetische golven en chemische veranderingen veroorzaakt in stilstaand water door mentale concentratie." Reproduceerbare heilzame effecten van Qigong aangaande hartslag en immuunsysteem werden opgetekend. (Lee 2005)

 
Baoding Quigong kogels

Plus d’information
Dimensions 40 mm
  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: