Carte Feng Shui avec miroir Bagua ou pièce porte-bonheur chinoise.

Carte Feng Shui avec miroir Bagua ou pièce porte-bonheur chinoise.

Bol chantant avec 9 metaux en emballage luxe-cadeau. Medium

Bol chantant avec 9 metaux en emballage luxe-cadeau. Medium

Carte Reflexologie Main-& pied ensemble avec bâton Feng-Shui

Très populaire, en 2019 nous avons vendus 45.000 pièces à Happinez, qui ont donner la carte avec le batôn gratuit chez la magazine!
Disponibilité : En stock
SKU
1005
  • Acheter 50 pour 2,50 € et économisez 16%
  • Acheter 250 pour 1,99 € et économisez 33%
Carte Reflexologie Main-& pied ensemble avec bâton Feng-Shui doit être acheté par multiple de 10

Mooie voet- en handreflexologie kaart met alle drukpunten vermeld. A4 formaat en stick van mooie kwaliteit hout van ongeveer 10 cm. mooi machinaal extra glad afgewerkt.

De voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzonetherapie) is een pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie deelt de voetzool in — sommigen voegen daar ook de handen en de oren aan toe — in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart en de lever en stelt dat de massage van deze zones een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt, en dat aan de voetzool gevoeld kan worden met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is. Reflexologie meent dat energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg zou zijn van energieblokkeringen. Dit is echter in strijd met de moderne geneeskunde (ziekteleer en fysiologie), die ziekte koppelt aan aanwijsbare ziekteveroorzakers zoals virale en bacteriële infecties, of aan factoren van genetische aard. Volgens de reflexologie stroomt in het menselijk lichaam energie in banen. Deze energiebanen zouden we op ongeveer 800 punten in ons lichaam kunnen beïnvloeden. Ook de acupunctuur gebruikt deze punten, maar werkt in tegenstelling tot reflexologie met naalden die op de reflexpunten in de huid worden gestoken. De makkelijkste plaatsen om te beïnvloeden zijn de handen en de voeten. De reflexologie gaat ervan uit dat het lichaam in tien zones is verdeeld, die zones worden in kaart gebracht op de voeten. Iedere voet heeft zo vijf zones. Daarnaast wordt het lichaam ook verticaal op de voet geprojecteerd - het hoofd ligt bij de tenen, en de voeten bij de hiel. Iedere zone heeft zo zijn eigen ‘karakteristieken’. Door vervolgens op bepaalde plaatsen druk uit te oefenen, zou er op een andere plaats in het lichaam een bepaald orgaan of een bepaalde klier worden gestimuleerd. Op de handen en voeten komen volgens de reflexologie alle punten samen die met de organen en klieren verbonden zijn.

 
Reflexologie.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: