Tambour Chaman unilatéral avec du peau animal d' Alaska U.S.A.

Tambour Chaman unilatéral avec du peau animal d' Alaska U.S.A.

Tambour Ocean 16 inch en Diamètre fait à la main

Tambour Ocean 16 inch en Diamètre fait à la main

Tambour Ocean 12 inch en Diamètre fait à la main

Complètement faits à la main et fait a son. Tambours Recouverts a deux cotés et incrustés avec des petits boules ce quidonne l'effet du son de l'ocean!
Disponibilité : En stock
SKU
528
  • Acheter 8 pour 22,00 € et économisez 8%
Tambour Ocean 12 inch en Diamètre fait à la main doit être acheté par multiple de 1

Oceandrums worden veel gebruikt bij Klankmeditaties. Oceandrums worden van alle instrumenten vaak het meest gewaardeerd door de toeschouwers. Met een oceandrum kan je het geluid van de zee nabootsen. Een kleine oceandrum geeft het effect alsof je lekker op het strand ligt, en hoe groter de oceandrum hoe meer geluid deze geeft. Een grote oceandrum geeft het effect alsof je met een bootje midden op zee licht. Een geleidde meditatie kan je mee op reis nemen, zodat je op een ver strand loopt, terwijl je in werkelijkheid op een meditatiematje op de grond ligt. Dit zelfde gebeurd als we geluiden gebruiken tijdens een meditatie. Met een oceandrum kunnen we werkelijk het geluksgevoel krijgen alsof we op het strand liggen of dat we met een boot op zee zitten of dat we aan het zwemmen zijn. Ze hebben net als de Zaphir's en Koshi's een rustgevend effect op kinderen.

Oceandrums komen voor in allerlei soorten en maten. Soms kan je ze zelf maken, of een zelfgemaakte kopen. Dan zijn ze vaak mooi beschildert. Wij verkopen oceandrums die in serie geproduceerd zijn, maar WEL zijn ze handgemaakt en afkomstig uit Pakistan. Ze bestaan uit een houten frame, waarover twee huiden zijn gespannen. De trommel die zo ontstaat is gevuld met kleine balletjes. En als we die balletjes over de huiden laten rollen ontstaat het ruizende geluid van de zee. Het is heel makkelijk om weinig of veel geluid met de drum te maken. Gewoon door meer of minder te bewegen met de drum.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: