Palo Santo en sac avec 1 kilo

Palo Santo en sac avec 1 kilo

Goloka Encens 12 paquets  Nag champa 15 grammes emballage Satya.

Goloka Encens 12 paquets Nag champa 15 grammes emballage Satya.

Rose de Jéricho - emballée par pièce

Les plus jolies du monde viennent de Mexique.Ce bulbe de fleur aride devient après 5 minutes à l'eau dans une ampoule ploraison de fleur, et peut aider contre ancé et eczèma.
Disponibilité : En stock
SKU
73
  • Acheter 50 pour 3,50 € et économisez 12%
  • Acheter 150 pour 2,99 € et économisez 25%
Rose de Jéricho - emballée par pièce doit être acheté par multiple de 10

Mirakel der natuur, Een plant van tientallen of zelfs honderden jaren oud. zet in koud of warm water en de plant komt keer op keer tot leven, lees de gebruiksaanwijzing op de achterzijde van dit papier

(Selaginella Lepidopilifera), is een woestijnvaren die van nature voorkomt in het Midden-Oosten en Centraal-Amerika. Deze ‘roos’ kan lange periodes in woestijngebieden zoals een normale plant groeien en zich voortplanten, totdat zijn omgeving niet langer zijn voortbestaan kan waarborgen. Als de bloemen en bladeren dood en afgevallen zijn, en de plant al zijn vocht verloren heeft, krullen de dorre takken naar binnen en vormen een ronde bal. De wortels trekken zich terug uit de aarde en de plant laat zich door de woestijnwind voort blazen, totdat het op een dag een vochtige plek gevonden heeft waar het verder kan groeien. De bal ontvouwt zich, spreidt zich uit en werpt zijn zaden af, die zich ontkiemen. Als de jonge plantjes eenmaal water hebben gekregen zullen ze snel in de knop schieten. Zelfs na 100 jaar zonder water kan de plant weer tot leven komen. Niet voor niets wordt hij plat der wederopstanding genoemd! 
Effecten

De roos van Jericho wordt in Mexico verkocht als diureticum. Het wordt ook gebruikt in voodoo rituelen en  Cubaanse santeria om liefde, geluk en geld te genereren. Er wordt gezegd dat de plant negatieve energie absorbeert als men hem op het lichaam draagt. 

Gebruik Een volledig uitgedroogde roos van Jericho zal opnieuw groeien wanneer je hem in water plaatst. De natuurlijke groene kleur komt terug en de varen wordt weer een levend organisme. Plaats de roos in een schoteltje of kom voor 3 dagen of langer totdat hij groen wordt en open gaat. (normaal ziet u al met een paar uur resultaat) Het water moet vaak ververst worden. Laat de plant weer compleet uitdrogen nadat deze een week groen en levend is geweest. Dit proces kan keer op keer herhaald worden.  Perfect voor leerdoeleinden.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: