Brûleur en pierre Ollaire  XXL avec echelle en cuivre

Brûleur en pierre Ollaire XXL avec echelle en cuivre

Censer deVietnam en beau cuivre battu!

Censer deVietnam en beau cuivre battu!

Huile Sawasdee ou huile Thai bouddha très pur et aromatique!

Sans doute l'huile le plus populaire de l'Asie,est utilisé pour une varieté d'usages, et un peu plus épais que l'huile de Saibaba qui est une huile Thai très connu!
Disponibilité : En stock
SKU
1103
  • Acheter 10 pour 5,99 € et économisez 14%
  • Acheter 25 pour 4,99 € et économisez 29%
Huile Sawasdee ou huile Thai bouddha très pur et aromatique! doit être acheté par multiple de 1

Buiten het gebruik als massageolie is deze olie fantastisch door de therapeutische effecten op de huid en voor het gebruik bij vele huidproblemen als eczeem, droge huid, pijnlijke rode huid en psoriasis. De olie helpt jonge en oude mensen hun huid in topconditie te houden Je kunt de olie direct op de huid toepassen of in bad gebruiken. De olie voedt de huid tijdens het baden en de huid voelt daarna erg zacht en gezond . Sawasdee olie verzorgt de huid intensief en de olie wordt snel door de huid opgenomen. De olie is toepasbaar op de huid en op het gezicht. Bijzonder geschikt voor na het zonnebaden om de huid te hydrateren, of na het zwemmen in het zwembad of het relaxen in de Jacuzzi. Probeer deze fantastische olie en we weten zeker dat U van de geweldige werking op uw huid en de bijzondere geur gaat houden. Geen chemicaliën toegevoegd.  
De kunst van het masseren komt van oorsprong uit Thailand. Veel massagescholen hebben massage tot een kust verheven en het duurt jaren voor je de techniek in de vingers hebt. We kunnen U niet leren masseren maar wel het meest belangrijke geven voor de Thai massage namelijk de Sawasdee olie. Al duizenden jaren is deze olie in gebruik bij monniken en leraren en eenieder die de kunst van de Thaise massage heeft geleerd. De olie word heel makkelijk opgenomen door de huid en voelt fris en plakt niet. De geur zorgt voor een ontspannen en comfortabel gevoel en nadien voelt de huid als die van een baby. De
olie is gebaseerd op Aloë Vera en gemixt met speciale ingrediënten zoals Jasmijn, amandel en Lotus bloemen.


Thaise kruiden.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: