30 huiles de parfum en boîte luxe en velours, un trésor ndien des odeurs.

30 huiles de parfum en boîte luxe en velours, un trésor ndien des odeurs.

Huile Sawasdee ou huile Thai bouddha très pur et aromatique!

Huile Sawasdee ou huile Thai bouddha très pur et aromatique!

Brûleur en pierre Ollaire XXL avec echelle en cuivre

Beau travail à la main d' Agra-Inde, seront livrés assortis avec e.a. bouddha-, Keltique-, Flower of Life-motif.
Disponibilité : En stock
SKU
867
  • Acheter 12 pour 9,99 € et économisez 9%
  • Acheter 48 pour 8,99 € et économisez 18%
Brûleur en pierre Ollaire XXL avec echelle en cuivre doit être acheté par multiple de 6

Deze Aromabrander Antraciet is geschikt voor subtiele verdamping van essentiële oliën in bijvoorbeeld woonkamer, kantoor en salon- of praktijkruimte. 

Etherische olie wordt ook wel aromatische, vluchtige of essentiële olie genoemd. De etherische oliën zijn vluchtige oliën gewonnen uit planten. Parfumoliën daarentegen worden chemisch samengesteld en zijn bedoeld om een geur na te bootsen. Parfumolie is goedkoper, maar is ook minder sterk. Het woord etherisch komt van het Griekse aither. Letterlijk betekent aither lucht van de hemel. Met aither duidden de Grieken de onderste laag van de kosmos aan. Soms wordt het wel "aetherische oliën" gespeld. De etherische oliën zijn net als ether vluchtig en sterk geurend. De aanduiding essentiële olie is een anglicisme en komt van het Engelse woord essence dat extract betekent. Etherische oliën kunnen uit verschillende delen van een plant worden gewonnen, bijvoorbeeld de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil, of het hout (van stam, takken of wortels). Soms bevatten verschillende delen van een plant verschillende etherische oliën. Sommige soorten etherische olie zijn vrij duur. Dit komt doordat soms veel planten nodig zijn om een kleine hoeveelheid olie te produceren. Een goedkope olie is bijvoorbeeld sinaasappelolie, omdat de schillen van sinaasappels een afvalproduct van de sapindustrie zijn. Duur is bijvoorbeeld rozenolie, omdat er erg veel speciaal voor de olie gekweekte rozen nodig zijn om een beetje etherische olie te produceren.

 

Over uw speksteen aromalamp:
Zeep– ook wel speksteen genoemd is een mineraal in vele kleuren en patronen. Geen enkele lamp is daarom gelijk aan een andere. Elke aromalamp is handgemaakt door ervaren Indiase werklieden. Lees de gebruiksaanwijzing hieronder zorgvuldig door om zolang mogelijk van uw aromalampje te genieten.Hoe uw aromalampje te gebruiken: 1. Vul het kommetje met water en voeg daar een aantal druppels geurolie of parfum aan toe. (Als het kommetje leeg is wacht 10 minuten alvorens weer bij te vullen. 2. Steek een theelichtje aan en plaats deze in de lamp onder het kommetje. Als het water met de olie warm is zal de olie verdampen en de geur verspreiden. Schoonmaak instructies: Gebruik voor reinigen alleen water en zeep (niet in de vaatwasser). Gebruik geen schuur– of harde schoonmaakmiddelen. De aromalamp is breekbaar en moet met zorg behandeld worden.Waarschuwingen: 1. Nooit een theelichtje gebruiken zonder aluminium cup. 2. Het kommetje nooit vullen met koud water als het heet is, het kan dan makkelijk barsten of scheuren 3. Plaats een brandende aromalamp nooit in de buurt van brandbare stoffen. 4. Laat een brandende aromalamp nooit onbeheerd achter. 5. Plaats de brandende aromalamp  altijd buiten het bereik van kinderen. Het koperen binnenschaaltje voorkomt dat kostbare olie verloren gaat in het poreuze speksteen.

Plus d’information
Dimensions 80 -100mm
  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: