Coquille de Tigre Mexique pour  e.a.

Coquille de Tigre Mexique pour e.a. "Sauge ou Cèdre- smudge" 50% REMISE!

Traîneaux d'encens en cuivre avec Turquoise de Tibet!!

Traîneaux d'encens en cuivre avec Turquoise de Tibet!!

Cercle des éléphants en "soapstone" - Détendeur de l'encens/ porte bougie NULLEPART MOINS CHER!

Article cadeau très populaire et gravé à la main en Albâtre. Producé en Agra, et sont à utiliser comme porte-waxine ou porte-encens!
Disponibilité : En stock
SKU
820
  • Acheter 10 pour 6,99 € et économisez 22%
Cercle des éléphants en "soapstone" - Détendeur de l'encens/ porte bougie NULLEPART MOINS CHER! doit être acheté par multiple de 3

Het mineraal talk is een gehydrateerd waterstof-houdend magnesium-silicaat met de chemische formule H2Mg3(SiO3)4 of Mg3Si4O10(OH)2. Het fylosilicaat behoort binnen de kleimineralen tot de smectiet-groep. Het mineraal is een plaatjesvormige tot naaldvormige massa met als alternatieve naam steatiet. De monokliene kristalstructuur is zeldzaam. Talk is een zeer zacht mineraal en definieert een hardheid van 1. Talk voelt zepig of vettig aan. Het heeft een gemiddelde dichtheid van 2,75 kg/dm3 en is doorschijnend. De kleur is van wit tot grijs of groen, door ijzerverontreiniging. Talk wordt ingezet als vulstof in papier, verf, rubber, kunststof en keramiek. Het wordt ook ingezet als poeder in de cosmetica, in voedsel en in medicijnen. Het E-nummer van talk is E553b. Talk gedraagt zich hydrofoob, het heeft een hoog aandeel van bindmiddel nodig. Het zorgt voor een goede verbinding tussen verf en het te verven materiaal. Talk wordt ook verkocht onder de namen speksteen en zeepsteen en wordt toegepast door beeldhouwers om beeldjes van te snijden. Door zijn geringe hardheid leent talk zich daar goed voor. Speksteen wordt ook gebruikt als kachelomhulsel, vanwege het vermogen om zeer veel warmte op te slaan en dat zeer langzaam weer af te geven aan de omgeving over een langere periode. Zeepsteen is een mineraal uit de talk-groep, dat saponiet genoemd wordt. Het woord saponiet is afgeleid van het latijnse woord voor zeep. Steatiet wordt ook gebruikt in de zogenaamde "droge" weerstand-verwarmingselementen van elektrische accumulatieverwarmers voor warm water.

 
Werken met zeepsteen.

Plus d’information
Dimensions H35 X B90 X L90mm
  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: