Shungite venant de Kerelia en Russie

Shungite venant de Kerelia en Russie

Sugilite triple A Kalahari désert Sud-Afrique pièces bruts!

Sugilite triple A Kalahari désert Sud-Afrique pièces bruts!

Super-7 venant de Brésil (Pierres bruts unique).

Ce pierre gemme contient 7 mineraux unique, et est décrit dans toute litérature récente, partout au monde très populaire.
Disponibilité : En stock
SKU
1323
  • Acheter 100 pour 1,20 € et économisez 20%
Super-7 venant de Brésil (Pierres bruts unique). doit être acheté par multiple de 20

Super Seven, ook bekend als Melody steen of Heilige 7, is een zeer krachtige en spirituele edelsteen. Het is een van de weinige stenen die hun energie en zuiverheid behouden. Combinatiesteen met een zeer hoge vibratie die bestaat uit bergkristal, amethist, rookkwarts, rutiel, goethiet, lepidokrokiet en cacoxeniet, die verbonden is met de hoogste bronnen van leiding en inspiratie. zelfs als niet alle zeven mineralen er in aanwezig zijn. Super Seven is uitstekend voor het verbeteren van alle soorten van psychische capaciteiten en psychische vaardigheden, waaronder telepathie, helderziendheid, helderhorendheid,  telekinese, en anderen. Deze steen troost en voedt en opent alle spirituele gaven. Hij ondersteunt en verhoogt de vibratie van alle andere kristallen.Het is een krachtige steen voor kristalhealing, en is uitstekend geschikt voor de genezing van de ziel, lichaam en geestelijk ongemak. Super Zeven niet is gekoppeld aan slechts één chakra, maar is naar verluidt fantastisch voor genezing, evenwicht en het activeren van alle zeven chakra's.Mediteren met een super seven edelsteen is een hemelse ervaring.

*opent het hart *activeert onze eigen wijsheid *geeft in zicht in hoe oude patronen van het denken en handelen zijn ontstaan en doorbroken kunnen worden *geeft ruimte voor een nieuwe, liefdevolle manier van be-leven *verbreedt onze intuïtie en brengt ons op een hoger niveau *geeft energie aan de chakra’s en brengt ze in balans *helpt ons eraan te herinneren dat ieder van ons een deel van het grote geheel is *heelt het cellulair geheugen *stimuleert ons spiritueel talent en vaardigheden en brengt het op een hoger niveau *houdt ons tegelijkertijd geaard *helpt orde in verwarring te scheppen *herinnert ons er aan dat we al heel zijn en transformeert negatieve gedachten, angsten en stress *voedt het zelf vertrouwen *harmoniseert ons lichaam *ondersteunt het immuunsysteem.

Plus d’information
Dimensions 15-60grs.
  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: