Magnetite venant des mines en  Kiruna Suède.

Magnetite venant des mines en Kiruna Suède.

8 Supergrandes pierres JUMBO coupés à la main.

8 Supergrandes pierres JUMBO coupés à la main.

Set de massage8 pièces avec cristal de roche, Améthyste, Quartz de rose, etTourmaline.

Cette set est par le Suisse Dr. Rudolf Schreier producé, et coûte chez lui, abnormallement beaucoup d'argent veel geld (env €350,-) Chez nous a vendre pour une fraction!
Disponibilité : En stock
SKU
960
  • Acheter 3 pour 39,00 € et économisez 13%
Set de massage8 pièces avec cristal de roche, Améthyste, Quartz de rose, etTourmaline. doit être acheté par multiple de 1

Prachtige set bestaande uit onderdelen van Rozenkwarts, Amethyst, Bergkristal en Toermalijn. Elders aangeboden voor prijzen tot € 350,00 maar bij ons gewoon voor een normale prijs te verkrijgen.

Energie-uitwisseling tussen olie, edelsteen en mens
Massage met edelsteen opleg stenen (opleggers) is geschikt voor jong en oud, voor elk huidtype en zorgt voor een goede doorstroming. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Door de warmte van de edelsteen dringt de massage dieper door in de spieren, waardoor deze nog effectiever wordt. Deze vorm van massage is daarom zeer geschikt voor mensen met spierproblemen, gewrichtsproblemen, spanningen of stress. De edelsteen massage kan een op zichzelf staande behandeling zijn of in combinatie met een andere behandeling plaatsvinden.

Stenen waar je mee kunt masseren zijn bijvoorbeeld bergkristal, amethist, rozenkwarts, aventurijn, oranje calciet en rode jaspis. Maar eigenlijk is elke edelsteen geschikt afhankelijk van zijn typische eigenschappen. Edelstenen kunnen je heel veel kracht geven als je in een bepaald proces of fase in je leven zit. Denk aan de rode jaspis, die je helpt met beide voeten op de grond te blijven (aardend) en die de spijsvertering ondersteunt. Of de rozenkwarts die je een zachte, positieve en liefdevolle werking laat ervaren. De steen van het hart. Het effect van de edelsteen massage is ontladend en opladend. Het heeft een positief effect op de emoties en versterkt je zelfbeeld, eigenwaarde, liefde en levensvreugde.

We verwijzen steeds graag naar de link die als U die volgt uitkomt bij de betreffende bladzijde van het Edelsteentherapie boek en het register van genezende edelstenen.


Healing met edelstenen.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: