12 grands Bouddhas coupeés à la main -XXL (45-55 mm)

12 grands Bouddhas coupeés à la main -XXL (45-55 mm)

24 gemmes coupés  (ong. 50x40 mm)

24 gemmes coupés (ong. 50x40 mm)

Boite de collection avec 56 pierres précieuses avec sticker sur nom. Beau cadeau .

Création de TG en 1997, et actuellement vendu en plus que 8 pays par plus que 1200 magasins et musées. Notre plus grand client c'est"Le Heimatmuseum iàIdar-Oberstein", qui achete chaque 6 mois les nouveaux 56"ers et nos flacons d'or!
Disponibilité : En stock
SKU
970
  • Acheter 10 pour 8,99 € et économisez 10%
  • Acheter 88 pour 7,99 € et économisez 20%
Boite de collection avec 56 pierres précieuses avec sticker sur nom. Beau cadeau . doit être acheté par multiple de 1

Zeer fraai geschenk/verzamelsetje met daarin de 56 bekendste edelstenen die elk zijn voorzien van een naamstickertje dat makkelijk is te verwijderen. Erg leuk voor kinderen die er uren zoet mee kunnen zijn.

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten, die meestal worden bewerkt en verwerkt in sieraden en sierobjecten. Edelstenen beschikken over de volgende kenmerken: Schoonheid. Hieronder vallen visuele aspecten zoals kleur, glans, vuur, doorzichtigheid en lichteffecten. Duurzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hardheid, breekbaarheid/splijtbaarheid en chemische bestendigheid. Zeldzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hoe vaak een product in de natuur voorkomt. Edelstenen kunnen in vele verschillende vormen geslepen worden. Het basisonderscheid wordt gemaakt tussen cabochon, waarbij de edelsteen in een bolle vorm wordt geslepen, en gefacetteerd, waarbij het oppervlak van de edelsteen wordt geslepen in verschillende facetten. Bij het slijpen kijkt men naar verschillende eigenschappen van de steen, waaronder de kleur, kleurverdeling, insluitsels, speciale lichteffecten, dispersie en breuk- en slijvlakken. Zo worden ze verwerkt tot kettingen, oorbellen, armbanden en vele andere sieraden, maar ook in de industrie worden de edelstenen gebruikt om te verwerken. Bekende edelstenen zijn onder andere diamant, robijn, smaragd, saffier, aquamarijn, topaas, toermalijn, amethyst, citrien, carneool, opaal, onyx, turkoois, lapis lazuli en granaat. In de 18de en begin 19de eeuw was het mode om sieraden te maken waarin iemands naam of initialen verwerkt waren. Bij de keuze van de edelstenen liet men zich leiden door de eerste letter van de naam van de edelsteen, en zo ontstond het edelstenenalfabet. Ook werden er gedurende de negentiende eeuw soortgelijke achrosticonsieraden gemaakt waarbij sentimenten in edelstenen werden uitgedrukt. Meest bekend is de Engelse 'regard'-ring, een verlovingsring waarbij het woord 'regard' (hoogachting) gevormd werd door de edelstenen robijn (ruby), smaragd (emerald), granaat (garnet), amethyst, diamant (diamond)


  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: