Boules en Quartz de Rose Ambatondrazaka (Tamatave) Madagas

Boules en Quartz de Rose Ambatondrazaka (Tamatave) Madagas

Ange 100-120 mm en Quartz de Rose ou Cristal de Roche. (sont livrés assortis)

Ange 100-120 mm en Quartz de Rose ou Cristal de Roche. (sont livrés assortis)

Cristal de glace Lemurienne de Madagaskar qualité AB

BESTSELLER; Saviez -vous que nous vendons annuellement 3200 kilos de Cristal de Gel Lemurien bruts ou des cristaux bruts de Cristal de roche. Matérial enorme qui vends bien dans chaque magasin.
Disponibilité : En stock
SKU
1147
  • Acheter 25 pour 8,99 € et économisez 18%
Cristal de glace Lemurienne de Madagaskar qualité AB doit être acheté par multiple de 5

Lemurische Zaad kristallen worden verondersteld te komen uit Lemuria (ook bekend door sommigen als Mu), de oude beschaving zei geleden in de Stille Oceaan duizenden jaren te hebben gezonken. Niet alleen zijn de Hawaiiaanse vulkanen en Polynesische eilanden door velen beschouwd als Lemurian bergtoppen zijn; Mount Shasta, CA wordt beschouwd als de huidige woonplaats van veel Lemurianen die ervoor koos in de binnenste planeet te verblijven zijn. De Lemurische mensen hield een ander bewustzijn op basis van de emotionele en spirituele dimensies - en dat is heel anders dan ons huidige mentale gebaseerd bewustzijn en geloof systeem.

Bergkristal is de kleurloze en meest voorkomende variant van het mineraal kwarts (siliciumdioxide, SiO2) De naam 'bergkristal' is afgeleid van het Griekse woord "Krustallos" dat ijs betekent. Men geloofde dat bergkristal door de godenvormgegeven ijs was. Ten tijde van het Mesolithicum kende men het bergkristal al. Tijdens de Romeinse tijd werd het uit de Alpen onder de naam "versteend ijs" op de markt gebracht. Theofratus noemde het "krystallos". Ook Plinius de Oudere maakt er melding van. De naam 'kwarts" is in 1529 ingevoerd door Georgius Agricola. De volkeren uit het Oosten beschouwden bergkristal als steen van het geduld en de volmaaktheid. Tibetanen gebruiken bergkristal om wonden te behandelen.De keuze van bergkristal als drinkglas of als deel van middeleeuwse sieraden kan worden toegeschreven aan het geloof dat deze kristallen zouden breken of verkleuren wanneer zij met gif in aanraking kwamen. Zo werd de keten een amuletdat de koning beschermde. Vergelijk de Rudolfinische keizerskroon en de keten van de Jehova-orde. Ontstaan: Megnatieten, pegmatieten, hydrothermale en alpiene steenaders, alluviale afzettingen. Voorkomen: Bergkristal is in de natuur wijd verbreid, maar niet altijd in edelsteenkwaliteit. Historisch bekende vindplaatsen zijn India en Sri Lanka (de omgeving van Tatnaputi). Iriserend kwarts uit het gebied van de Poona in India en uit Myanmar is een zeldzaamheid. Fraaie kristallen komen uit Kenia en Madagaskar, ook uit Brazilië (Minas Gerais), Goisas, Bahia en Frans-Guyana. In de VS komt bergkristal voor in pegmatieten, onder andere in Maine (bij Ausburn, New York, North Carolina, Arkansas (Crystal Peak) en Californië. Van bijzondere betekenis zijn voorkomens in de Alpen. Bergkristallen worden gevonden in Zwitserland (bijvoorbeeld bij Urim waar een kristal van 135 kg is gevonden in het gebied van de Sint-Gotthard en van de Grimsel), in Oostenrijk (in 1965 werd bij de Großglockner in een holte een kristal van bijna 1000 kg gevonden). Bergkristallen komen ook voor in Duitsland, Tsjechië, Polen en Frankrijk. In de collecties van diverse musea bevinden zich unieke geslepen bergkristallen. Het Smithsonian Institution Washington bezit een geslepen steen van 7000 kt en een bol bergkristal met een diameter van 33 cm en een gewicht van 48,5 kg; deze komt uit Birma en is in China geslepen.

 

Plus d’information
Dimensions 75-300grs.
  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: