Papagoiete de Sud-Afrique

Papagoiete de Sud-Afrique

Pendentif Toermaline roulée en argent 925/000

Pendentif Toermaline roulée en argent 925/000

Coeurs Que Sera XXL

En plus des pierres roulées , le Coeur Que Sera est très populaire chez nos clients.Les coeurs sont beaux avec beau dessin.
Disponibilité : En stock
SKU
1339
Coeurs Que Sera XXL doit être acheté par multiple de 1

Een hart is het meest universele symbool voor eeuwig durende liefde. Zolang als we weten is het symbolisme van een hart bekend bij de mensheid. Het hart bij dit kaartje is een echt edelstenen partnerhart, 2 harten samengesmolten tot een echt kunstwerk. Een kunstwerk omdat het moeilijk is te vervaardigen. Een kostbare gift voor degene die je liefhebt.

Que Sera steen is het mineraal liberiet is een lithium-beryllium-silicaat met de chemische formule Li2BeSiO4. Het behoort tot de nesosilicaten. Het bruine of lichtgele liberiet heeft een glas- tot vetglans en vanwege de hardheid geen streepkleur. Het kristalstelsel is monoklien en de splijting is perfect volgens kristalvlak [010] en duidelijk volgens [100] en [001]. De gemiddelde dichtheid is 2,688 en de hardheid is 7. Liberiet is niet radioactief. De naam van het mineraal liberiet is afgeleid van de samenstelling; de elementen lithium en beryllium. Liberiet wordt, zoals de meeste beryllium- en lithiumhoudende mineralen, voornamelijk gevormd in pegmatieten. Ook wordt het gevonden in aders die lepidoliet-fluoriet-magnetiet gesteente doorsnijden. De typelocatie is het Hsianghua gebergte, provincie Hunan, China.

 
Edelsteenmijnen

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: