Aqua aura cristaux

Aqua aura cristaux "Miller Mountain" d' Arkansas U.S.A.

Alexandrite de la Russie . La pierre précieux le plus cher.

Alexandrite de la Russie . La pierre précieux le plus cher.

Aqua aura roulées Arkansas U.S.A.

30-40% Cristal de Roche pur traité avec or de 24 ct., mais fait en Chine. Les Américains utilisent plus d'or et ca donne un résultat mieux!
Disponibilité : En stock
SKU
502
  • Acheter 500 pour 0,25 € et économisez 29%
Aqua aura roulées Arkansas U.S.A. doit être acheté par multiple de 100

Betekenis van Aqua/titanium/engelen Aura Komt voort uit een speciaal proces, waarbij het oppervlakte van het kristal word bedekt met verstoven fijn poeder van puur goud onder hoge druk. Dit resulteert in een prachtig briljantachtige blauwe kleur met regenboog effecten. Dit gekleurde kristal is effectie bij de behandeling van met name de keel chakra. Maakt communiceren met je innerlijke waarheid mogelijk en laat je innerlijke emoties uiten. 

Aqua aura kwarts (De steen van het universele licht) is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Aqua aura beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen. De steen bevordert zelfverwezenlijking door je innerlijke potentieel te versterken en belemmeringen te verminderen. Omdat aqua aura het keel chakra activeert versterkt het communicatie, het uiten van gevoelens en zelfexpressie. Aqua aura versterkt het immuunsysteem en de genezende eigenschappen van andere stenen.

 

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: