Bougie d'odeur avec support coupé à la main avec des odeurs Indienne.

Bougie d'odeur avec support coupé à la main avec des odeurs Indienne.

Boite de collection avec 56 pierres précieuses avec sticker sur nom. Beau cadeau .

Boite de collection avec 56 pierres précieuses avec sticker sur nom. Beau cadeau .

Paua Abalone smudge COQUILLE qual. B bords pas 100% perfait.

Emballé par kilo (env. 8-10 pièces par kilo dépendant la grandeur.Solo-import Exclusive de Nouvelle-Zélande ou on trouve les plus belles Pauas du monde! Export par nous à 8 pays en Europe!!!(Pacific Ocean, to the East of South Island & Foveaux )
Disponibilité : En stock
SKU
40
  • Acheter 25 pour 4,50 € et économisez 10%
  • Acheter 100 pour 3,99 € et économisez 20%
Paua Abalone smudge COQUILLE qual. B bords pas 100% perfait. doit être acheté par multiple de 5

Abaloon ook wel Paua schelp genoemd staat al vele jaren bekend om zijn fantastische binnenzijde (parelmoer) die al honderden jaren tot sieraden wordt bewerkt. Eigenlijk is de Abaloon een eetbare schelp waarvan de allermooiste voorkomen in de Tasmanië zee bij Nieuw Zeeland. Daar worden de schelpen gecontroleerd opgevist en is een bron van voedsel voor de bevolking. De fantastische schelpen zijn echter geen restproduct maar steeds meer en meer een hoofd product omdat ze erg geliefd zijn.  Parelmoer wordt al eeuwen lang aanzien als iets dat heel zuiverend en positief werkt. De kracht van de schelp zit dus in de parelmoer en de werking ervan is zoals een edelsteen: edelstenen geven energie en hebben een edele kracht en deze parelmoer geeft dat ook. 
• Meditatie:  Abaloon schelpen worden ook gebruikt tijdens een meditatie, omdat dit goed is voor intuïtie, de spirituele en de psychologische ontwikkeling.
• Branden van kruiden in Abaloon: Bij een ritueel wordt de Abaloon schelp meestal gebruikt om de vijf elementen tot een geheel te voegen. De schelp beschikt over kleine gaatjes die zorgen voor de nodige luchttoevoer. 
• De kracht van Abaloon: Weert het boze oog, tegen negatieve energie, maakt mensen evenwichtig, brengt diepe innerlijke rust en geeft inspiratie.

Plus d’information
Dimensions 125-140mm
  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: