Globe de pierres précieuses de 1000 mm avec Lapis Lazuli MAINTENANT 30% DE RÉDUCTION. Une véritable

Globe de pierres précieuses de 1000 mm avec Lapis Lazuli MAINTENANT 30% DE RÉDUCTION. Une véritable

Papoea collier (7modèles) sur support

Papoea collier (7modèles) sur support

Pendentif "Paix" (env. 25mm) - NULLE PART MOINS CHER!

10sortes populaire de chaque 5 pièces e.a. Cristal de Roche, Quartz de Rose, Mookaite, Lapis(biggel), Turquoise(100% naturel), Hematite, Opaline, Pierre de Soleil, Aventurine et Fer de Tigre!
Disponibilité : En stock
SKU
443
  • Acheter 300 pour 1,75 € et économisez 12%
Pendentif "Paix" (env. 25mm) - NULLE PART MOINS CHER! doit être acheté par multiple de 50

Het vredesteken in edelsteen  
Het vredesteken is een symbool dat in 1958 is ontworpen door de Britse ontwerper en kunstenaar Gerald Holtom. Hij deed dit in opdracht van de vredesbeweging, die een campagne voerde voor ontwapening van kernwapens. Het symbool is afgeleid van het "Semaphore Flag Signalling System". De verticale streep is "D" voor "Disarmament" (= ontwapening) en de twee schuine strepen naar beide zijden zijn "N" voor "Nuclear" (= nucleair), "U" voor "Unilateral" (= eenzijdig).  Het teken door Holtom gestileerd en ontworpen is echter al van veel oudere datum; het  symbool in de cirkel is de omgekeerde Algiz rune. Algiz staat bij velen voor het leven, de omgekeerde Algiz voor de dood. In de moderne tijd wordt deze Yr-rune als de doodsrune gebruikt. Bij nazi's werd en wordt de Yr-rune als alternatief gebruikt voor het christelijke kruis. Het vredesteken zou "overgenomen" zijn van het gebroken, ondersteboven hangende kruis dat in de tijd van de Romeinse keizer Nero een symbool was voor de Christenvervolging. Is er een reden om aan te nemen dat hetzelfde symbool steeds hetzelfde moet betekenen, en dat er een betekenisvolle samenhang is tussen de doodsrune, het vredessymbool en het symbool van de christenvervolgingen. Bij Timmersgems hebben we vele soorten vredestekens in ondermeer:  Amethist, Rozenkwarts, Bergkristal, Jade, Tijgeroog etc. etc.

Edelstenen zijn zeldzame gesteenten, die meestal worden bewerkt en verwerkt in sieraden en sierobjecten. Edelstenen beschikken over de volgende kenmerken: Schoonheid. Hieronder vallen visuele aspecten zoals kleur, glans, vuur, doorzichtigheid en lichteffecten. Duurzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hardheid, breekbaarheid/splijtbaarheid en chemische bestendigheid. Zeldzaamheid. Hierbij wordt gekeken naar hoe vaak een product in de natuur voorkomt. Edelstenen kunnen in vele verschillende vormen geslepen worden. Het basisonderscheid wordt gemaakt tussen cabochon, waarbij de edelsteen in een bolle vorm wordt geslepen, en gefacetteerd, waarbij het oppervlak van de edelsteen wordt geslepen in verschillende facetten. Bij het slijpen kijkt men naar verschillende eigenschappen van de steen, waaronder de kleur, kleurverdeling, insluitsels, speciale lichteffecten, dispersie en breuk- en slijvlakken. Zo worden ze verwerkt tot kettingen, oorbellen, armbanden en vele andere sieraden, maar ook in de industrie worden de edelstenen gebruikt om te verwerken. Bekende edelstenen zijn onder andere diamant, robijn, smaragd, saffier, aquamarijn, topaas, toermalijn, amethyst, citrien, carneool, opaal, onyx, turkoois, lapis lazuli en granaat. In de 18de en begin 19de eeuw was het mode om sieraden te maken waarin iemands naam of initialen verwerkt waren. Bij de keuze van de edelstenen liet men zich leiden door de eerste letter van de naam van de edelsteen, en zo ontstond het edelstenenalfabet. Ook werden er gedurende de negentiende eeuw soortgelijke achrosticonsieraden gemaakt waarbij sentimenten in edelstenen werden uitgedrukt. Meest bekend is de Engelse 'regard'-ring, een verlovingsring waarbij het woord 'regard' (hoogachting) gevormd werd door de edelstenen robijn (ruby), smaragd (emerald), granaat (garnet), amethyst, diamant (diamond)

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: