Pendentifs pour la santé (925/000 )

Pendentifs pour la santé (925/000 )

Donuts (Pi-stones) 40 mm (8-12 types) Déja 37 ans BESTSELLER  dans notre assortiment!

Donuts (Pi-stones) 40 mm (8-12 types) Déja 37 ans BESTSELLER dans notre assortiment!

Donuts (Pi-stones) 30 mm (10-15 types) en qualité - triple A. Déja 42 ans BESTSELLER!

Donuts en pierres gemmes sont de tous les temps! Les"boutons originales des mantaux imperials de la Dynastie-Ming"sont et restent toujours populair! Fait attention parce qu'ils sont livrés en paquets de 5 pièces par sorte.
Disponibilité : En stock
SKU
1109
  • Acheter 120 pour 2,65 € et économisez 11%
  • Acheter 240 pour 2,35 € et économisez 21%
Donuts (Pi-stones) 30 mm (10-15 types) en qualité - triple A. Déja 42 ans BESTSELLER! doit être acheté par multiple de 30

De Donut is een al eeuwenoude vorm vol van Symboliek. Soms is het een inwijdingssteen, een gladde platronde steen met een gat in het midden. Het is een heilige geometische vorm. Een dergelijke steen werd vroeger overal in Noord- en Zuid-Amerika op grote schaal gevonden. Donuts. Pi-Stenen worden over de hele wereld in verschillende culturen voor verschillende doeleinden gebruikt. Ze zijn vaak van natuurlijke halfedelstenen gemaakt, zoals jade, rozenkwarts, jaspis, Sommigen groter dan anderen, dikker of dunner. Wel zijn er grote overeenkomsten in de uitleg die de verschillende culturen aan de ronde steen geven. de Pi steen is het symbool van ons mens zijn, ons lichtlichaam wat als een soort donut ons stoffelijke lichaam omgeeft en is verbonden met onze chakras die in ons lichaam liggen. Je kunt je lichaam zien als een soort van holle buis, waar binnen de chakras liggen.

Donuts komen oorspronkelijk uit de tijd van de diverse Chinese dynastieën en van origine werden ze gebruikt als knopen , maar in de 19e eeuw tot en met nu worden deze "knopen", ook wel donuts genoemd , gebruikt voor "good-luck". Dit in samenhang met de diverse edelsteenenergieën, vormen donuts niet alleen een amulet tegen ziekten maar ook een hip sieraad! De meest bekende donut is ongetwijfeld die gebruikt is door de oude Chinese keizer. Het verhaal is zeer bekend en te lezen in vele boeken, te zien in een musical en in het Theater. Sinead O’connor heeft een hit gemaakt van dit oude sprookje en ook nu worden nog vele mensen er door geïnspireerd.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: