bouddha - bracelet

bouddha - bracelet

Bracelet en cristal de roche de 12 mm ou en onyx en guise d’offre spéciale pour Printemps.

Bracelet en cristal de roche de 12 mm ou en onyx en guise d’offre spéciale pour Printemps.

Bracelet boule shungite 8mm avec de belles pièces intermédiaires.

La shungite a été envoyée en Chine à la demande générale, ce qui en a fait un bracelet magnifique mais surtout abordable! Très joliment exécuté avec des superpositions d'or et ou d'argent.
Disponibilité : En stock
SKU
8921
  • Acheter 10 pour 8,99 € et économisez 10%
Bracelet boule shungite 8mm avec de belles pièces intermédiaires. doit être acheté par multiple de 5

Shungiet is een mineraal dat pertinent niet geschikt is om in water op te lossen. Door verontreinigingen kan dit gevaarlijk zijn. We raden dus sterk af om Shungiet op welke wijze dan ook in te nemen.

Shungiet is een zwarte, glanzende, niet-kristallijne mineraloid bestaande uit meer dan 98 gewichtsprocent koolstof. Het werd voor het eerst beschreven vanuit een depot in de buurt Shun'ga dorp, in Karelië, Rusland, waar het zijn naam krijgt. Shungit is bekend om de fullerenen die het bevat. Shungiet is een steen die al 2 miljard jaar bestaat. Hier nog vrij onbekend. Het ontleent zijn werking aan de aanwezigheid van een speciale kristalvorm van koolstof. Het is een hele bijzondere steen die met name helpt tegen elektromagnetische smog. Je kunt de steen rond je elektrische apparaten in huis neerleggen om de straling tegen te gaan. Omdat de steen sterk magnetisch is, werkt hij sterk aardend, reinigend en transformerend. Het is ook een beschermende steen. Het beschermt je ook tegen mensen die negatief over jou denken (of zwarte magie uitoefenen). Het schermt de aura af, en vult het met wit licht. De steen wordt ook wel de ‘Levenssteen’ genoemd vanwege zijn antibacteriële eigenschappen. Van deze steen kun je ook een krachtig elixer maken. De steen reinigt water en bezielt het water met helende vibraties.

  • Le plus grand grossiste de pierres précieuses d'Europe
  • Plus de 165000 articles divers en stock
  • Livraison rapide sous 48 heures
  • Prix ​​compétitifs garantis

As-tu une question? S'il vous plaît n'hésitez pas à nous contacter: