Blue Sage Smudge Bundle 4 Zoll von Kalifornien in den USA.

Blue Sage Smudge Bundle 4 Zoll von Kalifornien in den USA.

Shasta Salbei Smudge Bundle aus Nordkalifornien in den USA.

Shasta Salbei Smudge Bundle aus Nordkalifornien in den USA.

Yerba Santa Smudge Bundle 4 Zoll aus Mittelamerika.

Salvia Yerba, auch als Yerba-Salbei bekannt, ist ein bekanntes und weit verbreitetes Produkt der Ureinwohner Mittelamerikas, insbesondere im Schamanismus.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
9471
  • Kauf 50 für 2,99 € jeweils und spare 25%
Yerba Santa Smudge Bundle 4 Zoll aus Mittelamerika. kann in Schritten von 3 gekauft werden

Salvia Yerba, ook wel bekend als Yerba salie is met name binnen het sjamanisme een bekend en veelgebruikt product onder inheemse inwoners van Midden-Amerika, ook wel bekend als indianen. Het is onderdeel van de zuiveringsceremonies waarbij deze kruidige planten worden gesmeuld en er gebruik wordt gemaakt van de vrijkomende rook. Zij stimuleert het krijgen van visoenen en verdrijft negatieve energie evenals slechte entiteiten. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat 94% van het aantal bacteriën in de kamer is afgebroken na het branden van deze kruid. Yerba Santa is dus een zuiveringsmethode waarmee je tevens je staat van bewustzijn verandert. Ze wordt vervaardigd uit de Eriodictyon californicum plant in het Zuidwesten van Amerika.

Yerba salie onderscheid zich van witte salie door de geur die vrijkomt bij het branden. Salie heeft een scherpe zeer doordringende geur, te omschrijven als kruidig. Niet iedereen ervaart deze geur als even plezierig. Ze is daarom eerder functioneel dan een prettige huisgeur. De yerba variant geeft een ietwat zoetige geur aan deze kruidige salie.

Gebonden Yerba. Wanneer de bladeren droog zijn, kunnen ze gebrand worden. Het gaat hier om gebonden salie met een lengte van 22 cm. Op deze manier is het makkelijk te ontsteken. Zodra de top van bundel brandt kun je er met een veer langs wapperen en de heilige rook zo verspreiden over objecten, personen en in alle hoeken van een ruimte. De kruid kreeg haar naam van Spaanse monniken die onder de indruk waren van haar heilzame werking.  Het werd gebruikt voor voorouderverering, maar ook om de psychische vermogen te versterken en om op fysiek vlak kwaaltjes zoals hoest tegen te gaan.

Weitere Informationen
Abmessungen 4 inch
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: