Yerba Santa Smudge Bundle 4 Zoll aus Mittelamerika.

Yerba Santa Smudge Bundle 4 Zoll aus Mittelamerika.

Kiefernfleckbündel 4 Zoll, von den Kiefernwäldern in den USA.

Kiefernfleckbündel 4 Zoll, von den Kiefernwäldern in den USA.

Shasta Salbei Smudge Bundle aus Nordkalifornien in den USA.

Salbei hat einen scharfen, durchdringenden Geruch, der als würzig bezeichnet werden kann. Nicht jeder empfindet diesen Duft als gleich angenehm. Es ist daher funktionaler als ein angenehmer Raumduft.
Verfügbarkeit: Auf Lager
SKU
9472
  • Kauf 50 für 2,99 € jeweils und spare 25%
Shasta Salbei Smudge Bundle aus Nordkalifornien in den USA. kann in Schritten von 3 gekauft werden

Bij Salie draait alles om het element aarde. Salvia shasta, ook wel bekend als Shasta sage is met name binnen het sjamanisme een bekend en veelgebruikt product onder inheemse inwoners van Midden-Amerika, ook wel bekend als indianen. Het is onderdeel van de zuiveringsceremonies waarbij deze kruidige planten worden gesmeuld en er gebruik wordt gemaakt van de vrijkomende heilige rook. Zij stimuleert het krijgen van visoenen en verdrijft negatieve energie evenals slechte entiteiten. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat 94% van het aantal bacteriën in de kamer is afgebroken na het branden van deze kruid. Shasta salie is dus een zuiveringsmethode waarmee je tevens je staat van bewustzijn verandert. Salie heeft een scherpe zeer doordringende geur, te omschrijven als kruidig. Niet iedereen ervaart deze geur als even plezierig. Ze is daarom eerder functioneel dan een prettige huisgeur.

gebonden shashta Sage. Wanneer de bladeren droog zijn, kunnen ze gebrand worden. Het gaat hier om gebonden salie met een lengte van 10 cm. Op deze manier is het makkelijk te ontsteken. Zodra de top van bundel brandt kun je er met een veer langs wapperen en de heilige rook zo verspreiden over objecten, personen en in alle hoeken van een ruimte. Shasta is gericht op het derde oog, het spiritueel ontwaken. Ze groeit aan de voet van een vulkanische berg in Noord Californië en is vervuld van vrouwelijke energie.

Weitere Informationen
Abmessungen 4 inch.
  • Größter Edelsteingroßhändler in Europa
  • Mehr als 165.000 verschiedene Artikel auf Lager
  • Lieferung innerhalb von 48 Stunden
  • Garantiert wettbewerbsfähige Preise

Hast du eine Frage? Bitte zögern Sie nicht uns zu kontaktieren: