Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

19.02.2019; 1130kilo klankschalen & 6500 Tibetaanse vlaggenlijnen binnengekomen alsmede onze Tucson-zending met o.a. Roze Amethyst uit Patagonië & Crocoieten uit Dundas/Tasmanië. Kom of bestel via DHL (LET OP; ZATERDAG 23.02 GESLOTEN)

< Terug naar het overzicht

Yumas jade "gezichts"roller (Telegraaf 19.01.2019 beschreef deze massage als succesvol tegen wallen)

Yumas website_product

DOWNLOADS:

Yumas jade "gezichts"roller (Telegraaf 19.01.2019 beschreef deze massage als succesvol tegen wallen)

Product

Yumas jade "gezichts"roller (Telegraaf 19.01.2019 beschreef deze massage als succesvol tegen wallen)

Omschrijving

Afkomstig uit de oude Ming-dynastie, deze koude edelsteen"roller" werkt niet alleen verkoelend! Door het rollen wordt ook de lymfedrainage bevordert, waardoor afvalstoffen de huid sneller verlaten.

Afmetingen

160mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

De originele Yumas Massage Roller is gemaakt van de fijnste groene jade (serpentijn) door traditionele ambachtslieden van de hoogste kwaliteit. Hij fungeert als een verfrissende, koele fontein bij elke rollende massage. Met stabiele messing ring en twee verschillende formaat loopvlakken (ongeveer 5 cm en 2,5 cm breed) met een totale lengte van ongeveer 17 cm.
Massage roller: Jade is een symbool van zuiverheid en sereniteit,  bekend om zijn spirituele en geneeskrachtige eigenschappen. De massage rollert kan zowel op het gezicht als op de rest van het lichaam worden gebruikt om verouderingsverschijnselen of lokale problemen te bestrijden. De Jade roller stimuleert de lymfedrainage in het gezicht en de hals. Door circulatie massage en acupressuur met de Jade roller krijgt de huid extra toevoer van zuurstof. De Jade roller is een verkwikkende afsluiting van iedere gezichtsbehandeling of massage.  *Hogere collageen productie. *Sluiten de poriën. *Geeft een gladdere huid. *Verwijdert afvalstoffen en toxines. *Vermindert rimpels en plooien in de huid. *Verbetert bloed, en voorkomt van ouderdomsvlekken en pigmentvlekken. *Geeft goede doorbloeding, ter verkrijging van een gezonde kleur. * Verstevigt het bindweefsel en de huid waardoor er minder huidproblemen ontstaan. Meridiaan bollen: De meridiaan bollen hebben in theorie en praktijk vrijwel dezelfde werking als de roller maar dienen bij voorkeur door een tweede persoon te worden gebruikt en zijn ideaal voor massage van groter oppervlakten zoals de rug en de buik. Meridiaan bollen brengen de energiestromen weer in balans en zorgen voor een versteviging van het bindweefsel. Kunnen warm en koud worden gebruikt (Gebruik altijd een stone heater)

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP