Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Verpakkingsdoosje 2019 perfect voor het verpakken van een klein sieraad of geschenkje.

Doosjes 8 x 5 cmbestseller_product

Verpakkingsdoosje 2019 perfect voor het verpakken van een klein sieraad of geschenkje.

Product

Verpakkingsdoosje 2019 perfect voor het verpakken van een klein sieraad of geschenkje.

Omschrijving

Jaarlijks verkopen we ruim 40.000 verpakkingsdoosjes met elk jaar nieuwe themas en designs. Voor dit kozen we voor "orchidee op eenvoudige achtergrond"

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Geschenkdoosjes van goede kwaliteit karton met mooie sprekende kleuren, per stuk voorzien van een sierlijke strik. Ideaal om een klein geschenk als een ring of edelsteentje in te verpakken. We leveren deze doosjes assorti verpakt zodat U altijd de mooiste kleuren in huis heeft. Een cadeau, geschenk of present is iets dat wordt weggegeven aan iemand. Cadeaus worden vaak gegeven om een felicitatie, bijvoorbeeld bij een verjaardag, meer kracht te geven. Cadeaus worden vaak in speciaal daarvoor bestemd cadeaupapier ingepakt om de nieuwsgierigheid naar wat er in zit te versterken. Niet iedere cultuur gaat gelijk om met het ontvangen van cadeaus. In Suriname is het bijvoorbeeld gewoonte een cadeau na ontvangst niet direct uit te pakken om zo de gever niet te beledigen mocht het cadeau niet in de smaak vallen. Zo is het ook taboe zeep cadeau te doen, om de suggestie te vermijden dat de ontvanger zou stinken. In Japan worden een boel cadeaus gegeven om nooit uitgepakt te worden, doch slechts doorgegeven worden. De gever weet vaak niet wat hij/zij geeft omdat deze het ook maar recentelijk heeft gekregen en het uiteraard niet heeft uitgepakt. Het gaat hier meestal niet om verjaardagscadeaus, maar om presentjes voor zakenrelaties. In Zwitserland zal men z'n uiterste best doen het cadeaupapier niet te scheuren tijdens het uitpakken om niet hebberig over te komen. Naast materiële cadeaus (die men aan iemand schenkt) komen ook immateriële cadeaus voor. Zo kan bijvoorbeeld een voormalig patiënt zijn genezing als cadeau ervaren, of zo kan iemand het weerzien van iemand die men lang niet gezien en gemist heeft als cadeau ervaren.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP