Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

GESLOTEN in verband met onze bedrijfsvakantie, maandag 30 juli is de showroom weer gewoon geopend! Onze webshop is natuurlijk gewoon open en u kunt hier bestellen, de goederen zullen dan maandag 30 juli verstuurd worden met DHL.

Stierenkop in 3D harskunst. Prachtige decoratie voor in uw huis gemaakt van hars composiet.

Stierenkop in 3D harskunst. Prachtige decoratie voor in uw huis gemaakt van hars composiet.

Product

Stierenkop in 3D harskunst. Prachtige decoratie voor in uw huis gemaakt van hars composiet.

Omschrijving

In een tijd dat we steeds meer afstappen van echte schedels aan de muur is dit het perfecte alternatief. Soms levensecht en soms met een knipoog. Veel mensen kiezen voor deze hars schedels als decoratie in hun huis omdat het de natuur beschermt.

Afmetingen

23,5x22,5x6,5 cm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Zeer fraaie schedels die soms wel levensecht lijken maar vaak ook met een knipoog zijn gemaakt. Velen hebben bezwaren om echte schedels te gebruiken maar vinden een schedel aan de muur toch erg fraai en rustiek, speciaal voor hen zijn er deze schedels die worden gemaakt van een harssoort. In deze harssoort kunnen scherpe details worden aangebracht en kan een sterk en fraai kunstwerk worden gemaakt wat ook nog eens niet duur is. Als de schedels zijn gegoten in een vorm worden ze naar het uitharden beschilderd in de gewenste kleur, dat kan realistisch zijn maar ook in goud, zilver koper of elke andere gewenste kleur.
Het gebruik van de schedels is legio, gewoon thuis of in een stoere bar restaurant, een mancave of wat dacht u van een museum.? Bij timmersgems hebben we een grote collectie op voorraad.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP