Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Op 16 januari 40ft container met Marokko-Bergkristalgeodes, Seleniet & Fossielen. Op 18 januari 20ft. container met Brazilië Agaten & Amethysten en verder vanaf 26 januari tot en met 5 februari gesloten ivm vakbeurs in Tucson/Arizona-USA. Kom snel langs of bestel per DHL en vanaf €500,- gratis verstuurd.

< Terug naar het overzicht

Shungiet in luxe doosje met display uit de Zazhoginskoye mijn in regio Shunga in Karelië, Rusland.

Shungiet2WEB_product

Shungiet in luxe doosje met display uit de Zazhoginskoye mijn in regio Shunga in Karelië, Rusland.

Product

Shungiet in luxe doosje met display uit de Zazhoginskoye mijn in regio Shunga in Karelië, Rusland.

Omschrijving

"The stone of the new energy", zo wordt de steen omschreven op diverse sites. Persoonlijk hechten we nog altijd meer aan de traditionele zwarte Toermalijn. Maar Shungiet zou een eventueel aanvullend energierijk mineraal kunnen zijn aldus de esoterie

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

Shungiet is een zwarte, glanzende, niet-kristallijne mineraloid bestaande uit meer dan 98 gewichtsprocent koolstof. Het werd voor het eerst beschreven vanuit een depot in de buurt Shun'ga dorp, in Karelië, Rusland, waar het zijn naam krijgt. Shungit is bekend om de fullerenen die het bevat. Shungiet is een steen die al 2 miljard jaar bestaat. Hier nog vrij onbekend. Het ontleent zijn werking aan de aanwezigheid van een speciale kristalvorm van koolstof. Het is een hele bijzondere steen die met name helpt tegen elektromagnetische smog. Je kunt de steen rond je elektrische apparaten in huis neerleggen om de straling tegen te gaan. Omdat de steen sterk magnetisch is, werkt hij sterk aardend, reinigend en transformerend. Het is ook een beschermende steen. Het beschermt je ook tegen mensen die negatief over jou denken (of zwarte magie uitoefenen). Het schermt de aura af, en vult het met wit licht. De steen wordt ook wel de ‘Levenssteen’ genoemd vanwege zijn antibacteriële eigenschappen. Van deze steen kun je ook een krachtig elixer maken. De steen reinigt water en bezielt het water met helende vibraties.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP