Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Sale 2019: pakket; 20 flessen Aqua de Florida (gemixt) groot formaat (221 & 275ml)

Sale 2019: pakket; 20 flessen Aqua de Florida (gemixt) groot formaat (221 & 275ml)

Product

Sale 2019: pakket; 20 flessen Aqua de Florida (gemixt) groot formaat (221 & 275ml)

Omschrijving

Originele Aqua (Agua) de Florida van Murray & Lanman op basis van alcohol. Geschikt voor zuivering en andere occulte rituelen zoals in Peru gebruikelijk.

Afmetingen

30 x 221/275 ML

Aanvullende informatie

Uitgevonden door de New Yorker Robert I. Murray in 1808. Floria Water werd bekend als een universele Cologne voor zowel mannen als vrouwen. Later opgenomen door de barbershops en gebruikt als een Cologne en After Shave. Nu veel gebruikt voor en na het scheren als een verfrissende tonic. Florida Water Cologne wordt ook veel gebruikt door honkballers in het zuiden van de V.S.. De Cologne wordt toegevoegd aan een bad van ijswater, met handdoeken wordt dit aangebracht op de huid om zo te verkoelen en verfrissen tijdens hete dagen. Buiten dat is Florida water in al zijn varianten zoals: Palo Santo, Patchouli, Kanaga, Rosas, Sandal en Origineel Flowry water al snel na het ontstaan opgepikt door emigranten in de V.S. uit Peru, Haiti en overige Latijns Amerikaanse landen. Bij uitstek gebruikt men het hier voor reinigingsdoeleinden zoals het zuiveren van een vertrek of een plek waar rituelen worden uitgevoerd. Belangrijk bij alle soorten is dat de basis uit alcohol bestaat, degene op waterbasis zijn niet geschikt voor reiniging. Nog steeds gebruiken hedendaagse Sjamanen in veel landen de producten van Murray & Lanman. Maar ook nu nog staat het in de V.S. in veel badkamers als Au de Cologne en After Shave. De toepassingen zijn echt enorm maar bovenal ruiken alle geuren fantastisch authentiek .

FLORIDA WATER / Agua de FLORIDA 270 ML. Het enig echte originele Florida water op alcohol basis uit Peru. Het wordt gebruikt bij allerhande rituelen in het sjamanisme en andere tijdens occulte en rituele toepassingen. De geur is diep, zacht, mysterieus en magisch. pas echter op met de huid en ogen neem het absoluut niet in.

WAAROM DE ORIGINELE AGUA DE FLORIDA?
Het originele AGUA DE FLORIDA wordt gemaakt in Lima Peru. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van eau de Cologne. Deze goedkopere variant heeft een andere samenstelling en ruikt wezenlijk anders en ook de reiniging is minder sterk en niet zo grondig als het originele AGUA DE FLORIDA. De meeste sjamanen gebruiken de originele AGUA DE FLORIDA voor hun reinigingen en ceremonies. In Peru is het merk Murray & Lanman het meest verkocht Agua de Florida.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP