Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

SALE 2019: Gabro = Gabor = Merliniet = Mystic Merliniet bollen uit Marovoay (Majunga)Madagaskar

Merliniet gebollen WEB_product

SALE 2019: Gabro = Gabor = Merliniet = Mystic Merliniet bollen uit Marovoay (Majunga)Madagaskar

Product

SALE 2019: Gabro = Gabor = Merliniet = Mystic Merliniet bollen uit Marovoay (Majunga)Madagaskar

Omschrijving

Waarom de steen in onze buurlanden België, Duitsland & Frankrijk wel populair is en in Nederland nauwelijks verkocht wordt is ons een raadsel. Het is zo'n typische PR steen die waarschijnlijk hier nog niet op kaart staat, maar wel erg mooi is.

Aanvullende informatie

Merliniet is een steen van de dualiteit ... van zwart en wit ... en licht en donker. Dit is een steen die krachtige magie en veel geluk in je leven aantrekt. en het kan u ook voeren naar plaatsen waar je contact met de diepere, donkerdere delen van jezelf te maken. De vibratie van deze steen is zeer sjamanistische, als het u toestaat om de energie van de natuurlijke wereld te laten communiceren met elementalen. Er wordt gezegd dat de steen de herinneringen van alchemisten en tovenaars bevat, zoals de tovenaar Merlijn. Het is een steen die diepe intuïtie, innerlijk weten en spiritueel mediumschap stimuleert. Het een steen van harmonie die de geboorte van creativiteit en duidelijke psychische visioenen helpt, en het zal u helpen om hogere spirituele energie en het contact met gidsen en leraren in de hogere gebieden te maken. Maar het is niet alleen een steen voor het licht. als u het kunt toestaan ​​zal de steen helpen om de 'donkere nacht van de ziel' aspecten van je hogere zelf te ontdekken.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP