Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

SALE 2018:Quigong of RSI "anti muisarm-kogelset" uit China MET 20% KORTING!

SALE 2018:Quigong of RSI "anti muisarm-kogelset" uit China MET 20% KORTING!

Product

SALE 2018:Quigong of RSI "anti muisarm-kogelset" uit China MET 20% KORTING!

Omschrijving

Wist U dat Quigong-kogelsets in Oostenrijk in het ziekenfonds/"Krankenkasse" zijn opgenomen, als beste en meest probate middel tegen RSI!

Afmetingen

40 mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Qui-Gong of Baoding zwangerschaps kogels geven een ontspannen geluid naar uw baby weer en zorgen ervoor dat de baby vertrouwd raakt met muziek in een vroeg stadium van het leven, het mooie is dat de baby het geluid van de bolhanger na de geboorte zal herkennen. de hanger is verkrijgbaar in 10 uitvoeringen en ook in zilver kleur en zilver kleur hartvorm.  

De beste remedie tegen RSI blessures is de praktijk oefening met-qui gong  kogels, veel mensen ervaren een verbetering en doormiddel van dagelijkse oefening  op het werk kunt u RSI voorkomen  Gewoon een paar keer per dag voor slechts een paar minuten wanneer u een pauze van uw werk heeft te gebruiken, Ideaal voor ICT'ers en tennissers.

Qigong (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese leer, die men zich aanleert, om de lichamelijke en geestelijk gezondheid te behouden en te verbeteren. Qigong-oefeningen zijn meestal opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen enige malen herhaalt, alvorens men naar een volgende beweging overstapt. Een Qigong-oefening kan ook statisch zijn, waarbij een staande of zittende houding langere tijd wordt aangehouden. Verder wordt de nadruk gelegd op ademhalingsoefeningen. Het herhaaldelijk bewegen en correct ademhalen wordt geacht de stroming van Qi (levensenergie) in het lichaam positief te beïnvloeden. Elk lichaamdeel (met de nadruk op interne organen) wordt geacht een zekere mate van Qi te hebben. De Qi in alle lichaamsdelen is, als ze gezond zijn, in balans. Door het uitvoeren van de Qigong-oefeningen poogt men deze balans te onderhouden of te herstellen. Aikman schreef dat in tegenstelling tot het Westen, waar velen van mening zijn dat qigong een subjectief, New Age-achtig concept is dat niet wetenschappelijk geverifieerd kan worden, een groot deel van China's wetenschappelijk establishment het bestaan van Qi heeft erkend. Gecontroleerde experimenten van de Chinese Academy of Sciences in de late jaren '70 en begin jaren '80 concludeerden dat Qi, wanneer uitgezonden door een Qigong-expert, "resulteert in feitelijk meetbare infrarood elektromagnetische golven en chemische veranderingen veroorzaakt in stilstaand water door mentale concentratie." Reproduceerbare heilzame effecten van Qigong aangaande hartslag en immuunsysteem werden opgetekend. (Lee 2005)

 
Baoding Quigong kogels

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP