Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

SALE 2018: Originele Bamboofon "Boombox gemaakt van 100% eco materiaal" BESTSELLER (6 kleuren)

SALE 2018: Originele Bamboofon "Boombox gemaakt van 100% eco materiaal" BESTSELLER (6 kleuren)

Product

SALE 2018: Originele Bamboofon "Boombox gemaakt van 100% eco materiaal" BESTSELLER (6 kleuren)

Omschrijving

De trend van 2017 is de Boombox gemaakt van Bamboe, waarin het geluid op natuurlijke wijze versterkt wordt. (in diverse kleuren) met GRATIS jute opbergzakje. Dit is een origineel product van de maker die het patent hiervoor heeft.

Afmetingen

390 x 80mm

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

We namen de buitengewone geluidskwaliteit van bamboe - die afkomstig is uit zijn natuurlijke functie als klankbord - om deze nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen. Bamboe is een kruidachtige plant van de familie van grassen en groeit snel in de vruchtbare subtropische binnenlanden van Java. Als een milieuvriendelijk materiaal dat zichzelf vernieuwt van nature is het een van de meest overvloedige bronnen van onze planeet. Geen extra onderdelen zoals kabels of batterijen zijn nodig om het audiosignaal te versterken van uw mobiele telefoon. U kunt  genieten van uw muziek binnen of buiten zonder u zorgen te maken over extra energieverbruik en dus de levensduur van uw accu.

Bamboofon is gemaakt om met verschillende modellen van alle bekende merken zoals Apple of Samsung te kunnen gebruiken. Het is ontworpen om het opladen mogelijk te maken terwijl uw apparaten nog steeds rusten in de BambooFon. Als gevolg van het ontwerp en het materiaal is het klein in omvang en licht van gewicht en de ideale aanvulling op uw functioneren in de buitenlucht . Op het strand zonder je te bekommeren om het zand, of gewoon ontspannen in uw tuin, terwijl u geniet van uw meest gunstige afspeellijst. Als je eenmaal gewend bent aan de Bamboofon, zal dit innovatieve product een constante bron van plezier zien. 

Bamboofon erg trots op dit product en wij garanderen al onze klanten een hoog niveau van de productie kwaliteit . Bamboofon is een zeer ervaren bedrijf en gespecialiseerd in handgemaakte producten uit Indonesië, actief sinds meer dan 20 jaar met klanten van over de hele wereld. 

 
Bamboofon.

  • Bekijk hier video's over dit product!

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP