Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

GESLOTEN in verband met onze bedrijfsvakantie, maandag 30 juli is de showroom weer gewoon geopend! Onze webshop is natuurlijk gewoon open en u kunt hier bestellen, de goederen zullen dan maandag 30 juli verstuurd worden met DHL.

SALE 2018: Meditatie en Yoga kussens MET 30% KORTING

SALE 2018: Meditatie en Yoga kussens MET 30% KORTING

Product

SALE 2018: Meditatie en Yoga kussens MET 30% KORTING

Omschrijving

Het beste merk uit India, diverse designs & kleuren. Tegen scherp concurerende prijzen.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Waarvoor dient een meditatiekussen ?
Een meditatiekussen helpt mee om de juiste houding aan te nemen, waardoor een meditatieve toestand het beste tot uiting kan komen. Het is goed om op de grond te zitten maar dat is niet altijd mogelijk vanwege de flexibiliteit van de spieren.  Meditatiekussens met chakra opdruk De chakra's of energiecentra, zijn de hoofdverdelers van de subtiele levenskracht in ons lichaam. Er zijn zeven grote chakra's gerangschikt langs de wervelkolom, met openingen naar voren en achteren en met directe verbindingen naar alle belangrijke organen.

De zeven chakra's: Muladhara is chakra 1, kleur rood  Swadhishthana is chakra 2, kleur oranje, Manipura is chakra 3, kleur geel,  Anahata is chakra 4, kleur groen/roze Vishudda is chakra 5, kleur blauw, Ajna is chakra 6, kleur paars  Sahasrara is chakra 7, kleur violet De stof van de hoezen van de meditatiekussens is van hoge kwaliteit. De meeste zijn  vervaardigd van hoogwaardig biologisch katoen.  De meditatiekussens zijn gemaakt van katoen, voor het reinigen van de hoezen gelden de gebruikelijke wasvoorschriften. De meditatiekussens in onze webshop voldoen aan zo hoog mogelijke ecologische normen en gebruiksvriendelijkheid. We kijken naar het comfort, kleurechtheid, het goed wasbaar zijn en een goede levensduur. Wat voor ons ook zeer belangrijk is, is de aandacht voor het milieu en welzijn van de producenten.

 
Hoe kies en gebruik je een meditatiekussen.

  • Bekijk hier video's over dit product!
WIJ ACCEPTEREN DE VOLGENDE BETAALMETHODEN

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP