Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

SALE 2018: Alpha massager (bol gemaakt van Calciet, Kwarts & Veldspaat) 40% KORTING

SALE 2018: Alpha massager (bol gemaakt van Calciet, Kwarts & Veldspaat) 40% KORTING

Product

SALE 2018: Alpha massager (bol gemaakt van Calciet, Kwarts & Veldspaat) 40% KORTING

Omschrijving

BESTSELLER Al jaren succes nummer bij diverse therapeuten en salons maar ook voor privé-massages; Voordelen 1. Drukt niet te diep in de huid (50 mm bol), 2. voelt niet koud aan en 3. hygiënisch, zo is de bol makkelijk schoon te maken.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

12 Fantastische Alpha massage rollers in een mooi toonbankdisplay. Voorzien van 3x4 kleuren, wit, zwart en blauw.
oorzien van kwalitatief goede en onverslijtbare bol. te gebruiken met of zonder massage olie.

Gebruiksaanwijzing: De Alpha massage roller is een plezier om te gebruiken en voelt hemels aan op pijnlijke spieren. Het unieke design maakt het het meest toepasbare massage instrument dat er bestaat. De makkelijk rollende bol gemaakt van Calciet, Kwarts en Veldspaat, ook wel “Katoog” genoemd, is effectief door kleren heen maar ook direct op de huid zodat je je niet hoeft uit te kleden op b.v. het kantoor. Wanneer er behoefte is om stress kwijt te raken. Meer plezier doordat de Alpha massager waterbestendig is, hij kan zo mee in bad / jacuzzi of hottub en is klaar om te gebruiken. Ook te gebruiken met crèmes en massageolie en doordat er geen inwendige onderdelen zijn zal hij niet vastlopen zoals vele andere modellen. Zelfs een compleet onbekwame masseur kan nu masseren met deze fantastische Alpha massager dus zijn er geen excuses meer!, Oh ja en vooral te proberen op de voetzolen, dat is geweldig geeft en een heerlijk gevoel.

Bindweefselmassage en deep tissue massage zijn beide krachtige massages. De ene massage wordt toegepast op de bindweefsellaag en bij de andere worden de spieren juist stevig aangepakt. De massages kunnen pijnlijk zijn, maar uiteindelijk worden de weefsels soepeler. Bindweefselmassage: Bindweefsel wordt niet toegepast op de spieren, maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. Het is een therapeutische massage, speciaal bedoeld om de huid te herstellen. Vaak wordt het gezicht gemasseerd, maar het kan ook helpen tegen cellulitis en striae. Met stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak én kwaliteit van collageen en elastine gestimuleerd. De klassieke bindweefselmassage is ontwikkeld door fysiotherapeuten. De massage wordt uitgevoerd door huidspecialisten en huidtherapeuten die les hebben gehad in bindweefselmassage.
De Alpha roller is een ideaal instrment in bvenstaande massages.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP