Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

SALE 2018: Acupressuur ring NU MET 75% KORTING!

SALE 2018: Acupressuur ring NU MET 75% KORTING!

Product

SALE 2018: Acupressuur ring NU MET 75% KORTING!

Omschrijving

SURPRISE KORTING 75% Zonder twijfel onze meest succesvolle & meest verkochte ring. Wordt geleverd in 2 maten (17 mm voor vrouwen & 21 mm voor mannen) Jubileummodel verpakt in blauw fluweel en luxe geschenkverpakking. Zeer fraai en succes verzekert

Aanvullende informatie

ACUPRESSUUR RING op mooi verkoopdisplay. Individueel verpakt in doosje waarin een mooi crystal-look doosje bekleed met vilt zit. Daarin komt de ring fraai tot zijn recht. Een echte aandachtstrekker op de toonbank.

Verbetert de bloedcirculatie in de vingers en handen. Verbetert de meridiaan energiestroom in het hele lichaam.  bevordert de gelijkmatige verdeling van chi of prana energie in het lichaam. Kan helpen om vermoeidheid te verlichten op elk moment, vooral als het gebruikt wordt bij het ontwaken. Verdeelt en distribueert overtollige nerveuze energie. Kan bijna altijd en overal worden gebruikt.

Gebruik de ring aan elke , van de vingertop tot aan de knokkel heen en weer rollen. Masseer 1 a 2 maal per dag tussen de 5 en 10 minuten het gebied wat bij uw kwaal hoort. Ter stimulatie kunt u elke vinger kort masseren om een heerlijk ontspannen gevoel te krijgen. Meer informatie en instructies treft U aan op www.timmersgems/massagering Behalve voor de vingers kunt U de ring ook gebruiken voor de tenen. U kunt er voor kiezen zelf te masseren of u te laten masseren. Per persoon verschilt de ervaring hiermee. Probeer het gewoon uit en verbaas U over het geweldige resultaat.

 

Duim: Maag, milt, spijsvertering, voedselopname. Verwerking van gebeurtenissen en zorgen Element: Aarde. Kleur: Geel. Smaak: Zoet

Wijsvinger: Nieren, Blaas, Angst, Bloedarmoede, Shock. Helpt bij blokkades, maakt flexibeler. Element: Water. Kleur: Blauw. Smaak: Zout

Middelvinger: Lever, Galblaas, Bloedbeeld, ontgiftiging. Harmoniseert het gevoel (middengevoel) Element: Hout. Kleur: groen.  Smaak: Zuur.

Ringvinger: Longen, dikke darm, afweersysteem. Harmoniseert levensritme. Helpt loslaten Element: Lucht. Kleur: wit. Smaak: Scherp.

Pink: Botten, hart, Dunne darm Scherpt de intuitie. Element: Vuur. Kleur:Rood.  Smaak: Bitter

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP