Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Brazilië container met 43 nieuwe producten in Agaat, Amethist, Citrien en Sieraden. Verder de “Goodluck mini's van Safari” zijn een heuse trend! In 3 weken tijd verkochten we ruim 10.000 stuks. De geheimen; “Iedereen vind ze leuk en zijn top gedetailleerd, en zijn een succes bij elke toonbank iedereen wil ze hebben!”  (LET OP; ZATERDAG 20 OKTOBER A.S. ZIJN WIJ GESLOTEN!)

< Terug naar het overzicht

SALE 2018: 50 chi spiralen NERGENS GOEDKOPER MET 60% KORTING.

SALE 2018: 50 chi spiralen NERGENS GOEDKOPER MET 60% KORTING.

Product

SALE 2018: 50 chi spiralen NERGENS GOEDKOPER MET 60% KORTING.

Omschrijving

Al jaren een groot succesnummer en nu 50 mm bollen voor de oude prijs van 40 mm bollen geleverd met 30x Heldere Kwarts, 5x Saffierblauwe-, 5x Robijn rode, 5x Smaragd groene- & 5x Citrien gele bollen)

Aanvullende informatie

Handgemaakte CHI spiralen gemaakt weer bestendig, echte kristallen bollen. Als de spiraal draait dan creëert het een geweldig visueel effect. Hang binnen, in de tuin of op het terras. Een mooi cadeau om weg te geven.

De crystalball CHI spiraal is verkrijgbaar in de maat 50 mm. Let op dat de grootte iets kan variëren omdat de spiralen handgemaakt zijn.

Enkele tips bij het gebruik van de CHI spiraal:
Spiralen met een 50 mm kristallen bol moet worden opgehangen met enkele vislijnen
Hoe langer de lijn, hoe langer de spiraal draait. met een 3 meter lijn zal de spiraal 20 minuten of meer blijven draaien.
Plaats de lijn exact in het midden van het oog om het draaien te stimuleren.

WAARSCHUWING
De kristallen bol werkt als een vergrootglas, het brandpunt is ongeveer 3 cm (1") van het glas.
De spiraal niet ophangen in contact met een gordijn in een zonnig raam.
Plaats niet de kristallen bol niet in de zon op brandbaar materiaal.
De spiraal kan in een zonnige omgeving hangen zonder problemen mits bovenstaande situaties zijn vermeden.

Feng Shui, Denk alstublieft niet dat het bijgeloof is. Het gaat allemaal over het denken in symbolen en dat kan het brein echt ontwikkelen. De Zwitserse psycholoog Carl Jung vertelde hier al over. Feng Shui is een complexe Chinese kunst die is ontwikkeld om hemel en aarde een betere plaats te maken om te leven en om gezondheid, voorspoed en geluk te bevorderen. De Chi-Spiraal is het instrument om energie in je huis te brengen. Hang de spiraal op en laat energie en een gevoel van welbevinden in je huis stromen. Feng Shui (spreek uit als: fang sjweej / [ˌfʌŋˈʃweɪ]) is de meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui wordt als pseudowetenschap beschouwd. Feng Shui betekent letterlijk 'wind en water', naar het begrafenisboek Zang Shu (葬書) dat zegt: "Qi drijft op de wind (feng) en verspreidt, maar blijft waar het water (shui) tegenkomt". Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Qi gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de tegengestelde, maar elkaar complementerende krachten yin en yang.

 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP