Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Roterende Disco lamp LED met speciale lichteffecten E27 fitting. geschikt voor 220 volt.

led-footbal-light-17-x-10-cm_product

Roterende Disco lamp LED met speciale lichteffecten E27 fitting. geschikt voor 220 volt.

Product

Roterende Disco lamp LED met speciale lichteffecten E27 fitting. geschikt voor 220 volt.

Omschrijving

"Een vreemd eend in de bijt", en toch ook weer niet, want deze lamp is erg fraai en geeft in een winkel of showroom "dubbele verkoopresultaten te zien"

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Maak van uw huis een disco. Deze lamp draait rond en schijnt in vele kleurrijke patronen. Draai de lamp in een grote fitting ( E27) en deze werkt meteen. Creëer in een handomdraai de ideale feestsfeer tussen uw vier muren! Een led (van het Engelse light-emitting diode) is een elektronische halfgeleidercomponent opgebouwd als een diode, die bij stroomdoorgang in de doorlaatrichting licht uitstraalt. Dit kan zichtbaar licht in diverse kleuren zijn, maar ook infraroodstraling of ultraviolette straling. Na de uitvinding ervan in 1962, werden leds alleen gebruikt als indicatorlampje en voor signaaloverdracht. Als gevolg van technologische verbeteringen is de lichtopbrengst toegenomen en aan het eind van de jaren 1990 konden leds geproduceerd worden die geschikt waren als lichtbron voor het gewone dagelijkse gebruik. Meestal is een led ingebouwd in een kleine doorzichtige behuizing van een paar millimeter groot, die tevens als lens fungeert.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP