Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

GESLOTEN in verband met onze bedrijfsvakantie, maandag 30 juli is de showroom weer gewoon geopend! Onze webshop is natuurlijk gewoon open en u kunt hier bestellen, de goederen zullen dan maandag 30 juli verstuurd worden met DHL.

Romance wierook van Satya de makers van Nag Champa 12x15 grams doos (180 gram)

Romance wierook van Satya de makers van Nag Champa 12x15 grams doos (180 gram)

Product

Romance wierook van Satya de makers van Nag Champa 12x15 grams doos (180 gram)

Omschrijving

Uit de Oriental Serie Eigen import uit India waardoor we Nag champa aan kunnen bieden tegen mooie prijzen. Nag champa is de nummer 1 in de wereld met zuivere wierook die voldoet aan alle in Europa gestelde eisen.

Afmetingen

12x15 gram (180 gram)

Aanvullende informatie

Geurbeleving: Deze masala-stijl wierook heeft een aangename geur die je perfect in de staat van de liefde brengt, een basis van rozenblaadjes en andere geurige bloemen. Gedragen op een geur van zoet ruikend hout en lichte tonen van dennenhars.

Met de zegeningen van de goddelijke Shri. Satya Sai Baba, Late Shri K.N. Satyam Setty maakte men een bescheiden begin met de vervaardiging van wierookstokjes in 1964 met een kleine fabriek. De fabriek kreeg de naam Shrinivas Sudghandalaya.

Shrinivas Sugandhalaya is de maker van de wereldberoemde Satya Sai Baba Nag Champa. Voor veel mensen, als ze denken aan wierook, is dit de eerrste wierook waar men aan denkt. Wij bieden een breed scala aan van hun meest populaire geuren, waaronder Nag Champa, Super Hit, Satya Natural en vele anderen. Al deze wieroken zijn handgemaakte Masala-gebaseerde wieroken. Vandaag de dag is Shrinivas Sugandhlaya de grootste wierook maker ter wereld en nog steeds een familibedrijf in de geest van de grote Sai Baba. Het bedrijf heeft veel werknemers en zorgt voor scholing en woningen. Het bedrijf uit Bangelore staat bekend om zijn betrokkenheid met zijn werknemers. Buiten dat maken ze de de beste wieroken die er te koop zijn die bovendien allemaal voldoen aan de eisen zoals die in het strenge Europa en de U.S.A. worden gesteld.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP