Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN/STENEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

SALE 2019: Inhaler jarungjit uit Thailand. 25% KORTING.

SALE 2019: Inhaler jarungjit uit Thailand. 25% KORTING.

Product

SALE 2019: Inhaler jarungjit uit Thailand. 25% KORTING.

Omschrijving

Naast mooi sieraad in Uw jas of tas ook erg verfrissend. Het verhaal gaat dat het flesje met geurige kruiden uit de tuinen van de beroemde Koning Bhumibol komt. Per dag worden er 4.000.000 inhalers geproduceerd en verkocht. Wereldwijd populair.

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

Voor het verlichten van duizeligheid, flauwvallen, verstopte neus en geeft een verfrissend gevoel, De kruiden zijn geoogst uit de tuin van het koninklijk paleis in Bangkok en bewezen Thailandse beste. De inhaler is een typische Thaise uitvinding uit het verleden en werd lang geleden al gebruikt. Heden ten dage gebruiken veel mensen de inhaler tegen smog en vervuiling in de grote steden en vooral Bangkok. Het is moeilijk een taxi chauffeur te vinden zonder inhaler en op straat gebruikt ook zeker 50% van de mensen er een. Onze Jarungjit inhaler is gemaakt in Thailand met echte kruiden uit Koning Bhumibols tuin te weten:  mix van olie broneol, 0,5% kamfer ,0,5% eucalyptus,2% en menthol 2%  pommelo 80% en sommige andere kruiden, 1% samen gemalen op basis van zwarte peper,1% kamfer olie,1% citrus schil/pommelo, kruidnagels 15%, water 2% Foto’s van koning Bhumibol op bezoek bij kleine fabriekjes op het platteland dichtbij Chiang Rai. Deze kleine boerderijtjes en fabriekjes produceren op kleine schaal de allerbeste kruiden. De kruiden worden hier gekweekt en later geplant in de grote tuinen bij het koninklijk paleis in Bangkok.  Door uitsluitend deze kruiden te gebruiken steunen we direct de bergstammen in Chaing Rai dichtbij de grens met Myanmar. Het geld dat men verdient met deze kruiden word direct gebruikt om scholen en ziekenhuizen te bouwen. Koning Bhumibol steunt ook velen met zijn eigen geld.


Thaise kruiden.

Overgevoeligheid en allergie:
De producten zijn met zorg samengesteld, maar desondanks kunnen de bestandsdelen allergische reacties veroorzaken. Dit kan niet volledig voorkomen worden omdat ieder mens anders reageert. Wij raden aan om het product eerst op een klein stukje huid te proberen, om een overgevoelige reactie uit te sluiten. Gebruik nooit verzorgingsproducten op een open wondje.

Ha-Tha kruiden en Ha-Tha kruiden balsems bevatten een hoge kwaliteit, natuurlijke ingrediënten. Ha-Tha planten en kruiden zijn gecertificeerd door GMP (Good Manufacturing Practice) en ondergaan strenge kwaliteitscontroles.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP