Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Bestel snel! Orders tot 25.01 besteld en betaald, worden nog voor 25 januari verstuurd! Nieuw; Roze Amethist uit Pathagonië in Argentiniē, en twee containers uit Marokko en Brazilië. Let op vanaf 26 januari tot en met 05 februari zijn wij gesloten i.v.m. de beurs in Tucson/Arizona in de U.S.A.

< Terug naar het overzicht

Koker met 6 grote Saliebundels (7 inch) - zeer scherp geprijsd -

Koker met 6 grote Saliebundels (7 inch) - zeer scherp geprijsd -

Product

Koker met 6 grote Saliebundels (7 inch) - zeer scherp geprijsd -

Omschrijving

Witte Salie (Salvia Apiana) de beste ter wereld komt uit Calfornië. 21 novem 2017 hebben we eindelijk na 11 maanden weer 3000 grote bossen binnengekregen via UPS-express. Want er is gewoonweg niks te krijgen vanwege de aanhoudende hitte in Californië

Aanvullende informatie

ROOK BUNDEL (WAT EN HOE TE GEBRUIKEN)

**Witte salie uit Californie wordt gebruikt in veel reinigings ceremonies in onder andere de oude Maya cultuur maar ook in de hedendaagse Sjamanen– Wicca– Engelen- en Indianen cultuur **Salie bundels dient u aan te steken boven een Paua/Abaloon schelp bedekt met zand, blaas voorzichtig tegen de brandende salie om rook te veroor-zaken. Als u klaar bent dan dooft U de bundel door deze in het zand te steken. Dit is ook de beste bewaarwijze, **De salie is 100% natuurlijke. Deze bundel is geoogst in een ecologische omgeving op respectvolle wijze. De planten worden niet beschadigd en niets wordt verspilt. Kinderen dienen deze bundel te gebruiken onder ouderlijk toezicht .

 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP