Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

OPRUIMING SCHELPEN/STENEN - 27 PALLETS MET 70-80% KORTING! Bestel via de webshop met DHL (vanaf 150,- of vanaf 500,- gratis naar NL, UK, Ierland, Duitsland, België, Frankrijk & Oostenrijk)  of kom langs.

PS Timmersgems bezoeken; ipv de gebruikelijke 3e afslag neem de 1e of 2e afslag Berghem en zijn dan bereikbaar via de rotonde  en de parallelweg.

 

< Terug naar het overzicht

Koker met 100 splitarmbanden (20 soorten)

Koker met 100 splitarmbanden (20 soorten)

Product

Koker met 100 splitarmbanden (20 soorten)

Omschrijving

Mooie -past altijd- splitarmbanden in 20 soorten elk 5 verpakt. Zeer fraai en vooral mooie dikke split steentjes gebruikt. In prachtige verkoopkoker met mooie full colour beschrijvingen erbij.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

•Split armbanden en kettingen zijn al vele jaren erg in trek, vroeger waren zo veel duurder dan heden ten dage. Dit komt met name doordat de technieken om de edelstenen te bewerken aanzienlijk zijn verbeterd. Het blijft nog steeds heel veel werk om een split armband of ketting te maken doordat elk steentje individueel moet worden voorzien van een boorgaatje. 

•Deze tube bevat 20 soorten edelsteen armbandjes waaronder de volgende steensoorten: Amethist, Turkoois, Rode Jaspis, Dalmatier Jaspis, Rozenkwarts, Jade, Sneeuwvlokobsidiaan, Tijgeroog, Granaat, Amazoniet, Bergkristal, Aventurijn, Carneool etc. etc.  Behalve omdat ze mooi zijn kunnen de armbanden natuurlijk ook gedragen worden om de geneeskrachtige werking van de edelsteen te benutten. Armbanden zijn hiervoor zeer geschikt omdat een groot deel van de pols contact maakt met de edelsteen. Veel meer dan bijvoorbeeld bij een hangertje. Natuurlijk kunt u ook een mooie combinatie maken van een armband en bijpassend collier.

•Edelstenen zijn zeldzame gesteenten, die meestal worden bewerkt en verwerkt in sieraden en sierobjecten. Edelstenen beschikken over de volgende kenmerken: Schoonheid. Hieronder vallen visuele aspecten zoals kleur, glans, vuur, doorzichtigheid en lichteffecten. En duurzaamheid. 

 
Split

Het unieke concept van de kokers (displays) van Timmersgems.

Ons unieke concept verpakkings- en showkokers neemt u als winkelier een zorg uit handen.
We hebben deze lijn op de markt gebracht om tegemoet te komen aan de steeds grotere vraag naar informatie folders en scherpe prijzen. Deze nieuwe Timmersgems lijn geeft u veel voordelen die we hieronder even op een rijtje zetten.

1. Scherpe prijzen:.
U krijgt altijd een scherpere prijs voor het artikel in de koker dan als u het artikel los zou kopen.

2. Gratis folder:
In de koker zitten wat gratis extra folders die u kunt verstrekken aan uw klanten.
Hierop staat veel informatie over het product die uw klant zeker op prijs zal stellen.

3. ECO friendly:
Verpakt in een 100% gescheiden te verwerken plastic koker treft u zonder extra verpakking het product aan.
Er worden geen bomen omgezaagd om het product in houten kistjes te verpakken nog gebruiken we een vulmiddel als b.v. polyethyleen.  

4. Mooie presentatie:
De koker kunt u zo in de winkel zetten en is prachtig om het product aan uw klanten te tonen (ook als counter display)

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP