Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Prestige Siberian blue kwarts (Rusland) hanger in goud op zilveren hanger.

Hanger 3 ca 20 mmLOGO_product

Prestige Siberian blue kwarts (Rusland) hanger in goud op zilveren hanger.

Product

Prestige Siberian blue kwarts (Rusland) hanger in goud op zilveren hanger.

Omschrijving

In 2019 zien we een duidelijke stijging in de verkoop goud(en)opleg sieraden. Zeker in combinatie met een mooie handgefaccetteerde steen is dit erg fraai!

Afmetingen

20mm

Prijs elders

Log in voor prijzen

Aanvullende informatie

Siberische Blue Quartz Genezende eigenschappen: Siberische Blue Quartz heeft veel energie. Er is geen andere edelsteen die zo treffend de Blue ray vertoont de als Siberische Blue Quartz. Het activeert zowel de keel chakra en het derde oog in een perfecte harmonie die zowel de inzichten van de hogere geest wekt en de welsprekende communicatie van zijn kennis makkelijker maakt. Het Wind element energie van deze steen roept psychische ontwaken op, en het kan van de bijstand zijn voor degenen die wensen om de gave van helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, profetie, psychokinese, mediumschap en interdimensionale communicatie te ontwikkelen.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP