Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Teruggekomen van de beurs in Tucson/Arizona U.S.A., hebben we al weer meteen vele nieuwe goederen, o.a. Malachiet, Malacolla en nog veel meer uit de Republiek Congo. Mooie Argentijnse roze Amethist en 3 volle containers met nieuwe artikelen uit Marokko en Brazilië. Bestel of kom langs, de koffie staat klaar. (zaterdag 23 februari gesloten)

< Terug naar het overzicht

Prestige oorhangers met Roze Amethist uit Patagonië, Argentinië. De ontdekking van 2019.

8967A_product

Prestige oorhangers met Roze Amethist uit Patagonië, Argentinië. De ontdekking van 2019.

Product

Prestige oorhangers met Roze Amethist uit Patagonië, Argentinië. De ontdekking van 2019.

Omschrijving

In 2018 is Roze Amethyst pas ontdekt, en in 2019 kwamen we een klein lotje geslepen Argentijnse Amethisten tegen, die we in ons eigen Prestige-atelier in Berghem hebben laten zetten.

Aanvullende informatie

Roze Amethist is een zeldzame soort Amethist die eigenlijk alleen gevonden wordt in het gebied Patagonië in het in Argentinië gelegen gedeelte. Meer specifiek is in dat gebied de El chiquada mijn de meest gebruikte vindplaats. Roze Amethist is nieuw en wordt vrijwel nog niet aangeboden. Het is een uitermate energetische steen met sterke helende eigenschappen. Als je kijkt naar de meest voorkomende eigenschappen dan zijn dat vrijwel allemaal eigenschappen die betrekking hebben op het hart. Onderstaan overzichtje geeft weer waar men de Roze Amethist het meest voor waardeert en toepast.
* Sterk werkend op de gezondheid van het hart en de hartspier.
* Bevordert sterk het slapen, geplaatst onder het kussen waar men slaapt.
* Doorbreekt negatieve energiebanen en verlost van stress en spanning.
* Geeft het inzicht om het goede van het slechte te onderscheiden.

De kleur van de Roze Amethist wordt veroorzaakt door de sterke aanwezigheid van Hematiet dit kleur de Kwarts roze in tegenstelling tot b.v. Rozenkwarts. Amethist is afgeleid van het Griekse woord Amethistos wat zoiets betekend als “tegen de roes of niet bedwelmend” en vindt zijn oorsprong in het oude bijgeloof dat de drager ervan beschermd wordt tegen de roeswerking van wijn. 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP