Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Bestel snel! Orders tot 25.01 besteld en betaald, worden nog voor 25 januari verstuurd! Nieuw; Roze-Amethyst uit Pathagonië/Argentiniē, en twee containers uit Marokko en Brazilië. Let op vanaf 26 januari tot en met 05 februari zijn wij gesloten ivm de beurs in Tucson/Arizona-USA.

< Terug naar het overzicht

Panda beren geheel hand beschilderd van Safari ltd. Populair en natuurgetrouw.

Pandas2018safari_product

Panda beren geheel hand beschilderd van Safari ltd. Populair en natuurgetrouw.

Product

Panda beren geheel hand beschilderd van Safari ltd. Populair en natuurgetrouw.

Omschrijving

Safari mini’s uit USA zijn met de hand geschilderd en zijn zeer populair. Dagelijks worden er ruim 60.000 stuks van verkocht wereldwijd! Reden genoeg om ze naar Europa te halen. Want betaalbare diertjes wordt elke dag weer verkocht.

Afmetingen

20-25 mm

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Beroemd om hun unieke en weelderige zwart-witte vachtpatroon, zijn de panda's endemisch aan Zuid-centraal China en zijn een lid van de Ursidae-familie. Hoewel panda's, zoals alle beren, technisch gezien als carnivoren worden beschouwd, bestaat hun dieet voor 99% uit bamboe!

Wetenschappelijke naam: Ailuropoda melanoleuca
Kenmerken: Als je goed naar dit beeldje kijkt, zie je de duimen die panda's gebruiken om bamboe vast te houden en te eten! Fantastisch als speelgoed, gereedschap in een klaslokaal of als aanvulling op je immer groeiende figurine-collectie voor dieren, alle Safari-modellen zijn met de hand geschilderd en vervaardigd met de grootst mogelijke aandacht voor detail.

Bij Safari Ltd. zijn ze zich terdege bewust van de waardevolle levenslessen en gedragskenmerken die kinderen tijdens het spelen krijgen, vooral tijdens die vroege vormingsjaren. Ons speelgoed is een krachtig hulpmiddel dat kinderen helpt door de vroege stadia van het leren heen te gaan en die direct samenvallen met de stadia van het spel zoals gedefinieerd door de beroemde socioloog Mildred Parten. Ze merkte op dat ze zich tijdens de ontwikkeling van kinderen aanpassen aan zes verschillende fasen, die elk de mogelijkheden van een kind vergroten door nieuwe vaardigheden en inzichten te bevorderen. Deze zes fasen zijn:

Onbezet spelen
Meestal waargenomen bij baby's vanaf de geboorte tot 18 maanden. Omdat de hersenen van het kind de vroege ontwikkeling doormaken, verwerken ze veel nieuwe informatie en hun manier van spelen weerspiegelt dit. Het kind blijft meestal op één plek met ogenschijnlijk willekeurige bewegingen en wordt niet vaak gezien als iemand die veel met anderen doet. Ze verkennen hun zintuigen, waaronder met name visie en aanraking.

Solitair spelen
Terwijl ze hun fysieke vaardigheden en hun sociale vaardigheden blijven ontwikkelen, zullen kinderen in deze fase alleen spelen, met hun eigen speelgoed, en lijken ze relatief ongeïnteresseerd in wat er om hen heen gebeurt. Ze leren motoriek en cognitieve vaardigheden, evenals hoe ze zich zelfstandig bezig kunnen houden en kunnen vermaken. Deze fase duurt meestal tot ongeveer 3 jaar.

Onder toezicht spelen
Deze speelstijl heeft geen vaste leeftijd, maar komt meestal voor bij peuters. Ze zullen niet rechtstreeks deelnemen aan het spel van anderen, maar in plaats daarvan vanaf de zijlijn toekijken, observeren en af en toe vragen stellen. Ze gebruiken deze tijd om communicatievaardigheden te leren en te ontwikkelen. Dit type spel kan zich manifesteren wanneer een kind minder zeker is van een situatie, bijvoorbeeld wanneer hij een nieuwe speelkameraad ontmoet of wordt voorgesteld aan een nieuw spel.

Parallel spelen
In dit stadium beginnen kinderen langzaam meer direct naar de interactie met andere kinderen te gaan. Tijdens parallel spelen spelen ze in ongeveer hetzelfde gebied naast elkaar, zonder rechtstreeks met elkaar in contact te komen. Hoewel ze niet noodzakelijkerwijs met elkaar communiceren, zijn ze zich bewust van de andere kinderen en zullen ze vaak hetzelfde gedrag vertonen en met vergelijkbaar speelgoed spelen. Ondanks het gebrek aan directe betrokkenheid, leren de kinderen van elkaar, ontwikkelen ze sociale signalen en andere waardevolle vaardigheden door te observeren en aandacht te schenken aan wat de ander aan het doen is. Deze fase komt meestal voor tussen de leeftijd van 2 ½ en 3 ½ jaar, hoewel het in elke leeftijdscategorie kan voorkomen.

Associatief spelen
Tussen de leeftijd van 3 en 4 beginnen de interesses van kinderen te verschuiven, dus richten ze minder op de objecten en meer op de andere kinderen om hen heen. Ze zullen rechtstreeks met elkaar communiceren en beginnen sterke sociale en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Ze beginnen ook te focussen op taal, en werken samen met elkaar om problemen op te lossen en doelen te bereiken.   

coöperatief of sociaal spel
Ten slotte zullen kinderen deelnemen aan een coöperatief spel tussen 4 en 6. Organisatie binnen groepen, met de nadruk op teamwerk en formeel toegewezen rollen, wordt duidelijker gedefinieerd. Dit is wanneer ze de vaardigheden gebruiken die ze tot nu toe hebben geleerd om complexer spelen te ontwikkelen met een duidelijk omschreven doel en vastgestelde sets van richtlijnen.

LET OP: Niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP