Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Welkom op onze geheel vernieuwde webshop! Nu ook geschikt voor tablets & telefoons. We zijn benieuwd naar uw reactie!
Let op; Showroom Berghem gesloten van 19-23 juni ivm de 40e deelname aan de Franse mineralenbeurs Sainte Marie aux Mines,  WEBSHOP ORDERS GEPLAATST TUSSEN 19 EN 23 JUNI ZULLEN DINSDAG 26 JUNI VERZONDEN WORDEN.

Olijfhouten armband met OHM teken en Amethist of Rozenkwarts

DOWNLOADS:

Olijfhouten armband met OHM teken en Amethist of Rozenkwarts

Product

Olijfhouten armband met OHM teken en Amethist of Rozenkwarts

Omschrijving

De meestverkochte edelsteenarmband op dit moment in USA en Duitsland, is deze 100% natuurlijke armband in combinatie met topkwaliteit Amethist en Rozenkwarts.

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

De boom waaraan in de loop der eeuwen de eetbare olijven zijn ontstaan is de ondersoort Olea europaea subsp. sylvestris. In Oost-Afrika komt nog een andere ondersoort voor, Olea europaea subsp. cuspidata, met kleine olijven die nauwelijks eetbaar zijn. In de hooglanden van Ethiopië komt deze Afrikaanse wilde olijf vaak voor in kerkbossen, kleine resten natuurlijk bos in een verder vaak boomloos landschap. Door onderling kruisen bestaan er vandaag de dag meer dan 80 varianten olijfbomen. De boom groeit aanvankelijk relatief langzaam, heeft een dikke stam en lange wortels. Vanwege de groei van de wortels moet er bij het beplanten een minimale afstand tussen de bomen worden aangehouden. Pas na 5 jaar begint de boom vruchten te dragen. Olijfbomen kunnen vele honderden jaren oud worden. Oude olijfbomen zijn bijzonder waardevol. In Nederland en België worden olijven soms geteeld als kuipplant. De oudere planten mogen in deze landen het hele jaar op volle grond staan. Ze herstellen snel na lichte vorst.

 
Olijfbomen hout.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP