Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Bestel snel! Orders tot 25.01 besteld en betaald, worden nog voor 25 januari verstuurd! Nieuw; Roze-Amethyst uit Pathagonië/Argentiniē, en twee containers uit Marokko en Brazilië. Let op vanaf 26 januari tot en met 05 februari zijn wij gesloten ivm de beurs in Tucson/Arizona-USA.

< Terug naar het overzicht

NIEUW IN 2019; Darshan "white sage" 6 hexapack 20 gram.

NIEUW IN 2019; Darshan "white sage" 6 hexapack 20 gram.

Product

NIEUW IN 2019; Darshan "white sage" 6 hexapack 20 gram.

Omschrijving

Nieuw bij Darshan in 2018; White sage, naar regelmatig gevraagd te hebben, nu eindelijk ook in het Darshan assortiment.

Aanvullende informatie

GEURBELEVING:
White sage, deze zuiverende geur van witte salie is bij uitstek te gebruiken bij rituelen en is sterk in trek bij de hedendaagse sjamanen en hen die dicht bij de natuur staan. Bovendien is het een heerlijke verfrissende geur.

DARSHAN DE BESTE WIEROOK
Bij DARSHAN gelooft men "Kwaliteit is hoogste prioriteit " . ze produceren de hoogste kwaliteit Dhoop, Agarbatti & Hawan Samagri sinds 1954. De naam is een bewijs van hun populariteit onder de massa's. Op het hoogtepunt, hebben ze niet alleen de nationale markten in hansden gekregen , maar ook die in het buitenland. en ze zetten aklles op alles om de aan de behoefte van de massa's te voldoen om de Almachtige te aanbidden met heerlijke geuren. De onderneming is zeer toegewijd om de kwaliteit te handhaven en het proces op verschillende niveaus en afzonderlijke afdelingen is in handen van van zeer deskundige en ervaren teams, ze zijn volledig betrokken om te controleren en de kwaliteit te handhaven en te zorgen voor een concurrerende prijs. hun grote verscheidenheid van soorten van producten past bij ieders zintuigen en beurs.

MARKETING
Vandaag is DARSHAN, met de hulp van zijn 150 mensen sterke team van marketing professionals, een begrip in de Dhoop, agarbatti, Hawan Samagra, Chandan Dhoop Sticks, Dry Dhoop Kegels & verwante producten, niet alleen in India, maar ook in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië , Australië en de Arabische landen. Met een enorme productportfolio die meer dan 100 producten (Dhoops, Agarbatties, Hawan Samgri, Chandan Dhoop Sticks, Dry Dhoop Kegels & Allied Producten) kent. DARSHAN is goed uitgerust om tegemoet te komen aan de groeiende markt en het gezicht van de markt zijn en uitdagingen het hoofd te bieden. DARSHAN is marktleider in meer dan 15 staten in India . Met een breed netwerk van distributeurs die de grote steden en kleine gebieden bedekt.

VISIE
Met de fundamentele waarden van de kwaliteit en eerlijkheid DARSHAN heeft het nieuwe tijdperk met het vertrouwen van een leerproces, kennisorganisatie gebaseerde en gelukkig. ze hebben zich gevestigd als de leverancier van keuze door te behagen hun klanten met diensten en onze producten. In de komende tien jaar, zullen ze de meest kosten concurrerend en kwaliteitsbewuste Dhoop Plant en zo tegemoet komen aan de gemeenschap en de natie. DARSHAN gehandhaafd de kwaliteitsnormen SINDS DE LAATSTE 57 JAAR DAAROM HEEFT DARSHAN DE GROOTSTE HOOPGTE BEREIKT. India's No.1 merk In Dhoop, agarbatti, Hawan Samgri, Chandan Dhoop Stick, Dry Dhoop Kegels & verwante Producten.

 

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP