Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

19.02.2019; 1130kilo klankschalen & 6500 Tibetaanse vlaggenlijnen binnengekomen alsmede onze Tucson-zending met o.a. Roze Amethyst uit Patagonië & Crocoieten uit Dundas/Tasmanië. Kom of bestel via DHL (LET OP; ZATERDAG 23.02 GESLOTEN)

< Terug naar het overzicht

Magaloxantsa Bicolor afkomstig uit Thailand in mooi frame met glas.

Magoloxantsa-bicolor-2018_product

DOWNLOADS:

Magaloxantsa Bicolor afkomstig uit Thailand in mooi frame met glas.

Product

Magaloxantsa Bicolor afkomstig uit Thailand in mooi frame met glas.

Omschrijving

Fantastische reeks met opgezette en volstrekt legale insecten uit Thailand en omstreken. In zeer fraaie houten lijst.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Megaloxantha bicolor is een soort metaalachtige houtboorkevers in de familie Buprestidae. Megaloxantha bicolor is een enorme Buprestid met een lengte van ongeveer 75 millimeter (3.0 in). De basiskleur van deze kevers is meestal metaalachtig groen, maar kan blauw, roodachtig of zwartachtig zijn, met twee basale en postmedian grote gele of witachtige banden. De pronotale zijden zijn meestal fel oranjegeel. Deze soort is te vinden van India tot Vietnam, Australië, Thailand en de Filippijnen.

Kevers zijn een groep insecten die de orde Coleoptera vormen, in de superorder Endopterygota. Hun voorste paar vleugels is gehard in wing-cases, elytra, onderscheidend van de meeste andere insecten. De Coleoptera, met ongeveer 400.000 soorten, is de grootste van alle orden, die bijna 40% van de beschreven insecten en 25% van alle bekende dierlijke levensvormen vormen; nieuwe soorten worden vaak ontdekt. De grootste van alle families, de Curculionidae (snuitkevers) met ongeveer 70.000 ledensoorten, behoort tot deze orde. Ze zijn te vinden in bijna elke habitat behalve de zee en de poolgebieden. Ze hebben op verschillende manieren interactie met hun ecosystemen: kevers voeden zich vaak met planten en schimmels, breken dieren en plantenresten af ​​en eten andere ongewervelde dieren. Sommige soorten zijn ernstige plagen in de landbouw, zoals de Coloradokever, terwijl andere zoals Coccinellidae (lieveheersbeestjes of lieveheersbeestjes) bladluizen eten, insecten opslokeren, trips en andere plantzuigende insecten die gewassen beschadigen.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP