Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Op 16 januari 40ft container met Marokko-Bergkristalgeodes, Seleniet & Fossielen. Op 18 januari 20ft. container met Brazilië Agaten & Amethysten en verder vanaf 26 januari tot en met 5 februari gesloten ivm vakbeurs in Tucson/Arizona-USA. Kom snel langs of bestel per DHL en vanaf €500,- gratis verstuurd.

< Terug naar het overzicht

Mondgeblazen glazen "Geluksflesje zeeleven" zeer fraai nostalgisch gemaakt.

Goodluckmodel6LOGO_product

Mondgeblazen glazen "Geluksflesje zeeleven" zeer fraai nostalgisch gemaakt.

Product

Mondgeblazen glazen "Geluksflesje zeeleven" zeer fraai nostalgisch gemaakt.

Omschrijving

Iedereen kan een flesje "GELUK" gebruiken. U als winkelier maar ook Uw klanten zijn altijd op zoek naar geluk. Deze echt mondgeblazen flesjes met een mooie wens verpakt in een mooi toonbankdisplay zijn garantie voor succes!

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Een geluksflesje is een klein flesje met binnenin een papiertje, houtje of voorwerp. Op dit papiertje, houtje of voorwerp staat doorgaans een filosofische uitspraak of een vrij algemene toekomstvoorspelling (gelijk aan die in een horoscoop). Ook kan er een reeks geluksgetallen (meestal voor een loterij) en Chinese uitspraken met de bijbehorende vertaling op staan. In De exacte oorsprong van geluksflesjes is niet bekend, maar verschillende groepen immigranten in Californië beweren het fenomeen te hebben geïntroduceerd in de vroege 20e eeuw. Het flesje zou  gebaseerd zijn op de Japanse senbei en is verwand met het gelukskoekje. Opvallend is dat inderdaad veel van de immigranten die beweren de gelukskoekjes te hebben bedacht Japanners zijn. Hoewel de koekjes zelf een relatief nieuwe vinding zijn, zou het idee voor koekjes met papiertjes erin ergens in het China van de 14e eeuw liggen. Volgens een legende zou een Chinees die in opstand wilde komen tegen de Mongoolse overheersing in het geheim een opstand hebben gepland, door via berichtjes verstopt in maancake mensen aan te sporen zich te verzetten tegen de Mongolen.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP