Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

GESLOTEN in verband met onze bedrijfsvakantie, maandag 30 juli is de showroom weer gewoon geopend! Onze webshop is natuurlijk gewoon open en u kunt hier bestellen, de goederen zullen dan maandag 30 juli verstuurd worden met DHL.

Geluksstenen van en uit Amerika op oude kaart.

Geluksstenen van en uit Amerika op oude kaart.

Product

Geluksstenen van en uit Amerika op oude kaart.

Omschrijving

Zeker geen dijenkletser, toch verkochten we in 2014 bijna 100 van deze kaarten, die hun weg vonden naar waarschijnlijk allemaal Amerika - fans. Want de stenen zijn typisch Amerikaanse vondsten.

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Mooie set geluksstenen op een oude kaart van amerika. Het betreft hier Blue stone, Brown sand stone, Jaspis, Serpentijn, versteend hout, Wondersteen, Kristal, Granaat, Onyx, Opaal, Lodestone en kwarts.

Amerika is een landmassa die op het westelijk halfrond ten oosten van de Grote Oceaan en ten westen van de Atlantische Oceaan ligt. Amerika wordt over het algemeen onderverdeeld in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, maar er bestaan ook andere indelingen. Het heeft een landoppervlak van 42.549.000 km² (28,4% van het totale landoppervlak van de aarde) en ongeveer een miljard inwoners (13,5% van de wereldbevolking). Zowel in het Engels als in het Nederlands worden met de termen Amerika en Amerikaan tegenwoordig vaak slechts de Verenigde Staten van Amerika en de inwoners van dat land bedoeld. Om verwarring te voorkomen wordt het hele continent dan ook dikwijls aangeduid als de Amerika's of het Amerikaanse continent.

 
Het ontstaan van de U.S.A.

  • Bekijk hier video's over dit product!
WIJ ACCEPTEREN DE VOLGENDE BETAALMETHODEN

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP