Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

18.03.2019; 720 kilo donkere Uruguay Amethist, grote Dode-Zee lampen  & 12 ton Bergkristalgeoden uit Marokko & "Grootste laserkristal van Tucson 2019" Daarnaast ruim 95 nieuwe steensoorten en meteorieten. Bestel in de webshop met bezorging door DHL of kom langs.

< Terug naar het overzicht

Lemon aromadiffuser van Rose cottage . Verpakt in counterdisplay.

display-3-lemon_product

Lemon aromadiffuser van Rose cottage . Verpakt in counterdisplay.

Product

Lemon aromadiffuser van Rose cottage . Verpakt in counterdisplay.

Omschrijving

Aromadiffusers van Rose Cottage zijn populair vanwege 1. topgeur, 2. presentatie maar vooral ook zijn 3. gunstige prijs. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed!

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Nieuw in het assortiment van timmersgems zijn de producten van "Rose cottage Aroma" Geurzakjes, Diffusers en parfumolie van uitzoinderlijke kwaliteit die wereldwijd wordt verkocht onder vele merken. Sinds kort aangeboden onder het eigen merk en niet onde licantie zoals vele decenia gebruikelijk was. En dat merkt u aan de prijs... Een fantastisch product voor een zeer elegante prijs. Rose cottage aroma is gemaakt van de meest zuivere aromatische olie en wordt met liefde in Chendu in China gemaakt van veelal geimporteerde bloemen en grondstoffen. Deze producten doen absoluut niet onder voor de meest gewaardeerde aromatische olie die er te koop is. Bovendien zijn de producten van Rose cottage aroma mooi verpact in counter displays. Het product verkoopt zich als het ware vanzelf door de mooie uitstraling.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP