Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BEL 0412-405131
Inloggen

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Registreren

  • NL
  • EN
  • DE
  • FR

Op 16 januari 40ft container met Marokko-Bergkristalgeodes, Seleniet & Fossielen. Op 18 januari 20ft. container met Brazilië Agaten & Amethysten en verder vanaf 26 januari tot en met 5 februari gesloten ivm vakbeurs in Tucson/Arizona-USA. Kom snel langs of bestel per DHL en vanaf €500,- gratis verstuurd.

< Terug naar het overzicht

Lavendel aromadiffuser van Rose cottage. Verpakt in counterdisplay.

display-4-lavender_product

Lavendel aromadiffuser van Rose cottage. Verpakt in counterdisplay.

Product

Lavendel aromadiffuser van Rose cottage. Verpakt in counterdisplay.

Omschrijving

Aromadiffusers van Rose Cottage zijn populair vanwege 1. topgeur, 2. presentatie maar vooral ook zijn 3. gunstige prijs. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed!

Prijs elders

Log in voor prijzen

DOWNLOADS:

Aanvullende informatie

Nieuw in het assortiment van timmersgems zijn de producten van "Rose cottage Aroma" Geurzakjes, Diffusers en parfumolie van uitzoinderlijke kwaliteit die wereldwijd wordt verkocht onder vele merken. Sinds kort aangeboden onder het eigen merk en niet onde licantie zoals vele decenia gebruikelijk was. En dat merkt u aan de prijs... Een fantastisch product voor een zeer elegante prijs. Rose cottage aroma is gemaakt van de meest zuivere aromatische olie en wordt met liefde in Chendu in China gemaakt van veelal geimporteerde bloemen en grondstoffen. Deze producten doen absoluut niet onder voor de meest gewaardeerde aromatische olie die er te koop is. Bovendien zijn de producten van Rose cottage aroma mooi verpact in counter displays. Het product verkoopt zich als het ware vanzelf door de mooie uitstraling.

STRONG TRADEMARKS TIMMERSGEMS GROUP